Kaspersky'ın bulduğu şey nedir?

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün ödevlerimi yaparken Kaspersky taraması yapayım dedim ve bunu buldu. Bu nedir? PC'deki her şeyden çıkış yaptım.

Sonra baktığımda birisi bilgisayarınız kripto madenciliği için kullanıyor yazıyordu. Çok korkuyorum ya ilk defa bir virüs ile karşılaşıyorum. Hiç korsan kullanmadım. Sizce format atmalı mıyım? 😥

Dosya Ekleri

• 1734376121615.png
    1734376121615.png
    240,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Miner falan diyor denk gelmemiş olsam da kripto için bilgisayarınızın kullanıldığı bir virüs olabilir.
Bulmuşsa da gerek yok formata etkisiz hale getirmiş işte.

Tekrar tarama yapıyorum, hiçbir yerden bir şey indirmedim reklama tıklamadım oyunları sadece Epic Games ve Steam'den alıyorum acaba neden oldu?

Gözünüzden kaçan bir şey yapmış olabilirsiniz ya da sizden başka kullanan birisi de yapmış olabilir bir diğer olasılık da flash bellek ya da indirdiğiniz herhangi bir şeyden bulaşması korsan ya da crack tek virüs yuvası değil sonuçta.

Evde sadece ben kullanıyorum, çok merak ettim açıkçası şimdi tam tarama yapıyorum gine aynı şeyi gösterdi :(

Kaspersky nedense son günlerde bende saçmalamaya başladı. Steam oyun dosyalarını bile virüs olarak gördüğü oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı