Kaspersky'ın bulduğunu Malwarebytes bulamıyor

ghostface1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Kaspersky ile tam taratma yaptım ve Trojan.Win32.Hosts2.gen tespit edildi. Kaspersky ile kaldırmayı denedim fakat olumsuz sonuçlandı. Şimdi Malwarebytes ile tarattım ama o bir şey bulamadı. Ne yapmalıyım?

Merhaba. Bugün Kaspersky ile tam taratma yaptım ve Trojan.Win32.Hosts2.gen tespit edildi. Kaspersky ile kaldırmayı denedim fakat olumsuz sonuçlandı. Şimdi Malwarebytes ile tarattım ama o bir şey bulamadı. Ne yapmalıyım?
Kaspersky otomatikmen karantinaya almış veya silmiş olabilir. Tekrar tam tarama yapıp bakın.

Öncelikle iki seçneğin var.
1-format at.
2-Kaspersky'yi güncelleyip, bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak tekrar tam tarama yapın. Bu, trojan virüsünün temizlenmesine yardımcı olabilir.

Kaspersky otomatikman karantinaya almış veya silmiş olabilir. Tekrar tam tarama yapıp bakın.

Eğer tespit etseydi direk alırdı bence büyük veri sızdırmış arkadaş.

Bilgisayarı güvenli modda başlatıp Kaspersky ve Malwarebytes ile tekrardan tam tarama gerçekleştirin.
Eğer olmazsa aynı işlemi ESET ve Bitdefender ile yapın.

Arkadaş ESET ile tam taratma yaptım hiçbir şey bulamadı format atmak istemiyorum fakat Kaspersky'da sonuçları görememiştim sunucuya bağlanamamıştı hem Malwarebytes hem de ESET trojani göremediğine göre kaldırmıştır herhalde değil mi?

Eğer hala olma ihtimali varsa yarın okuldan gelince güvenli moda alıp Kaspersky ile bir daha tam taratma mı yapmalıyım.

Öncelikle iki seçneğin var.
1-format at.
2-Kaspersky'yi güncelleyip, bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak tekrar tam tarama yapın. Bu, trojan virüsünün temizlenmesine yardımcı olabilir.

Eğer tespit etseydi direk alırdı bence büyük veri sızdırmış arkadaş.

USB ile formatta silinir kesin değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı