Kaspersky'ın temiz bulduğu dosyayı Malwarebytes virüs olarak buluyor

354883

Hectopat
Bilgisayarıma indirdiğim bir dosyayı Kaspersky Total Security ile tarattığımda hiçbir virüs bulmuyor ama Malwarebytes ile tarattığımda Trojan.downloader diye bir virüs buluyor. Ben de Kaspersky temiz buldu diye dosyayı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Dosyayı kullanmamın zararı olur mu?
Kaspersky Total Security' de 1 yıllık lisansım var. İşletim sistemim Etkinleştirilmiş Windows 10 Pro. Malwarebytes Free kullanıyorum.

Bilgisayarıma indirdiğim bir dosyayı Kaspersky Total Security ile tarattığımda hiçbir virüs bulmuyor ama Malwarebytes ile tarattığımda Trojan.downloader diye bir virüs buluyor. Ben de Kaspersky temiz buldu diye dosyayı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Dosyayı kullanmamın zararı olur mu?
Kaspersky Total Security' de 1 yıllık lisansım var. İşletim sistemim Etkinleştirilmiş Windows 10 Pro. Malwarebytes Free kullanıyorum.
Malwarebytes trojan bulma konusunda çok çok daha iyi diye biliyorum ve trojan bulmuş zaten, kesinlikle ama kesinlikle kullanma her ne programıysa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı