Çözüldü Kaspersky'ın uyarı vermesinin sebebi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhabalar. Bu görseldeki .net443 vs. yazan şey nedir?

1717687567805.png

@bilinçli pars @731001

Aynı zamanda şimdi Discord için böyle bir uyarı veriyor sebebi ne?

1717687614639.png

Üsttekine yoksay dedim Discord'a ne diyeyim?

1717687712893.png

Ardından bu uyarıyı verdi. Discord'a devam et dedim.

Çözüm
Merhabalar. Bu görseldeki .net443 vs. yazan şey nedir?

Eki Görüntüle 2214814
@bilinçli pars @731001

Aynı zamanda şimdi Discord için böyle bir uyarı veriyor sebebi ne?

Eki Görüntüle 2214817

Üsttekine yoksay dedim Discord'a ne diyeyim?

Eki Görüntüle 2214820

Ardından bu uyarıyı verdi. Discord'a devam et dedim.
İlkinde Kaspersky bu siteyi engellemiş ve doğru bağlantı kurulamamış o yüzden diyor. Bence erişime izin verin bir sorun olursa engellersiniz. 2. sitede de site adı ile geçersiz serfitka bulmuş şüpheli engelleyim mi diyor güvenli olduğu devam et deyin.

Nasıl yani? Hiçbir şey yapmadım ki hocam ayar falan. Niye böyle olmuş olabilir? Şuan uyarı yok normal devam ediyorum.
Hocam Kaspersky bende de sapıtıyordu bir aralar. Tüm kalkanları yaklaşık 1-2 saatliğine kapalı tutun (şüpheli bir işlem yapmayın virüs girmesin) ardından güncelleştirmeleri denetleyip yeniden açın. Olmaz ise Kaspersky'ı silip yeniden yükleyebilirsiniz.

İlkinde Kaspersky bu siteyi engellemiş ve doğru bağlantı kurulamamış o yüzden diyor. Bence erişime izin verin bir sorun olursa engellersiniz. 2. sitede de site adı ile geçersiz serfitka bulmuş şüpheli engelleyim mi diyor güvenli olduğu devam et deyin.

Hocam Kaspersky bende de sapıtıyordu bir aralar. Tüm kalkanları yaklaşık 1-2 saatliğine kapalı tutun (şüpheli bir işlem yapmayın virüs girmesin) ardından güncelleştirmeleri denetleyip yeniden açın. Olmaz ise Kaspersky'ı silip yeniden yükleyebilirsiniz.

ekran alıntısı.PNG

Geri yükle seçeneğini de kullanın bu arada.
Kaspersky ayarlarını sıfırlayın. Discord'a izin verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı