Kaspersky'nin bulduğu Kali Linux içindeki virüs olarak algılanan dosyalar zarar verir mi?

Rar ile çıkartmadım, rar ile açtım sonra kapadım. Dosyayı da sildim zaten niye bulmaya devam ediyor bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2162614
RaR ile açsan bile bilgisayar onu geçici olarak bir klasöre çıkartır ama kapatınca siler, ama tüm dosyaları çıkarmak yerine açmaya çalıştığını çıkartır. AV kapatıp bulduğu klasörü tamamen silip dener misin?

RaR ile açsan bile bilgisayar onu geçici olarak bir klasöre çıkartır ama kapatınca siler, ama tüm dosyaları çıkarmak yerine açmaya çalıştığını çıkartır. AV kapatıp bulduğu klasörü tamamen silip dener misin?
Tamamdır. 1 dakikadan az kaldı bitmesine, bittikten sonra tekrar tarayacağım. Şuan bulduğu dosyayı sildim zaten. Geri dönüşüm kutusundan da silmeme gerek var mı?

Tamamdır. 1 dakikadan az kaldı bitmesine, bittikten sonra tekrar tarayacağım. Şuan bulduğu dosyayı sildim zaten. Geri dönüşüm kutusundan da silmeme gerek var mı?
Tabii ki geri dönüşüm kutusundan da sil, klasörü silerken direkt olarak Shift+Del yapabilirsin.

Tabii ki geri dönüşüm kutusundan da sil, klasörü silerken direkt olarak Shift+Del yapabilirsin.
Şuan geri dönüşüm kutusunda shift+del ile sildim. Tekrar tam tarama başlattım ve şuan 2830 tehdidin tamamı gitti. Tarama bittikten sonra dönüş yapacağım.

Tarama bitti, hiçbir tehdit bulmadı. Anladığım kadarıyla kaspersky tarama yaparken şöyle bir sistem izliyor: Diskteki tüm dosyaları al ve bunları tara, yeni bir disk hareketi olursa bunu katma. Bundan dolayı tarama yaparken dosyayı sildiğimde hala dosya varmış gibi eski kayıdı taramaya devam ediyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı