Kaspersky'nin mail koruması var mı?

Kaspersky'de ayarda mail koruması diye bir ayar ve bu bende açık olmasına rağmen mailime girdiğimde Kaspersky ile ilgili bir şey göremiyorum. Nasıl koruyor acaba maili anlamadım? Bu arada ücretli kullanıyorum.

Hangi mail? Online mail hesabı ise orada zaten bir şey göremezsin. Online mail hesaplarında kendi koruma sistemleri mevcut. Mail korumaları Mozilla Thunderbird gibi yerleşik mail uygulamarı için düşünülmüştür. Koruma sağlarken antivirüs ismi görünecek diye bir şart yok.

Kaspersky en üst premium aldım 10 cihaz.

Android telefonlarda Gmail koruması, bilgisayardan Chrome'dan Gmail'e girerken yine korumasını istiyordum ama sanırım istediğim gibi olmayacak.

Norton alacaktım ama bu yüzden Kaspersky alayım dedim ve hata mı ettim bilmiyorum. Kaspersky genel olarak ama Norton'dan daha mı iyidir acaba?

Kaspersky en üst premium aldım 10 cihaz.

Android telefonlarda Gmail koruması, bilgisayardan Chrome'dan Gmail'e girerken yine korumasını istiyordum ama sanırım istediğim gibi olmayacak.

Norton alacaktım ama bu yüzden Kaspersky alayım dedim ve hata mı ettim bilmiyorum. Kaspersky genel olarak ama Norton'dan daha mı iyidir acaba?

Senin beklentin ve gerçekte olan şeyler farklı şeyler. Aslında açıklamıştım ama yine belirteyim; kullandığın mail hesabını bilgsayarda olan bir mail uygulaması ile kullanırsan korur zaten. Mesela Thunderbird uygulaması ile mail kullanırsan tüm maillerin bilgisayara iner, bilgisayara indiği için anvtirüs mailleri kontrol eder. Sen tarayıcı üzerinden Gmail'a hesap açınca mailler bilgisayara inmeyeceği için bilgisayardaki antivirüs onları tek tek incelemez inceleyemez. Gmail mailler için zaten koruma sağlıyordur. Diyelim ki koruması iyi değil ve sen maillerde dolaşırken eğer bilgisayara mailden bir ek indirdiğinde virüs varsa ha işte bu sefer bilgisayardaki antivirüs onu kontrol eder engeller. Şöyle de bir şey belirteyim sen internette gezerken gezdiğin veriler bilgisayar üzerine indiği için anvtirüs bunları denetler, bu onun işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı