Kaspersky'nin tespit edemeyeceği virüs var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En ufak bir yeni duygu hissetmiyorum, ortada neyse hâla o. Yani benim için burada ne komik ne de kabul edilebilir bir durum var. Sana da bundan sonra yazdıklarıma cevap verirken 2 kere ne yazdığımı ve cevabını düşünmeni tavsiye ediyorum. Tabii tavsiye ama, mümkünse benimle olacak olan iletişimini de kesebilir veya azaltabilirsin.
Dediğim gibi benim için önemsiz bir internet kişiliğisin, böyle bir tavsiyede bulunmak senin haddine değil :) İletişime geçip geçmemek senin elinde, 'cevapla' tuşuna basmak yerine sana denilenleri muhakeme etmeye çalışıp bir şeyler öğrenmeye gayret etmen de benim tavsiyem olacaktır. Zira ilk cümlemden aslında ihtiyacın olan cevabı sana zaten verdiğim bariz ortada.
 
Bırakamıyorum işte forumu bırakamıyorum geri döndüm!
Soruya gelince: Veritabanlarına eklendiği anda bulmaya başlar.
 
Dediğim gibi benim için önemsiz bir internet kişiliğisin
Sevgili Alawar bir şeyi ikinciye söylediğinde bu konu hakkındaki gerçeklik payının artmadığını öğrenmiş miydin? Tam aksine sen bunu söyledikçe daha da çıkmaz bir yere giriyorsun.

Birbirimiz hakkında benzer şeyler düşünmemiz beni sevindirdi ancak orasına bir şey demeyeceğim.
sana denilenleri muhakeme etmeye çalışıp bir şeyler öğrenmeye gayret etmen de benim tavsiyem olacaktır
Eğer ilk söylediğin benim haddime değilse böyle bir şeyin senin haddine olmasının herhangi bir yolu yoktur.
Zira ilk cümleden aslında ihtiycın olan cevabı sana zaten verdiğim bariz ortada.
Hayır konu boyunca yapmaya çalışıp başaramadığın şey, kendini üstün olarak lanse etmeye çalışmak.

Sorularımın bir çoğunu çarptırmanı da buna bağlıyorum.
 
Hayır konu boyunca yapmaya çalışıp başaramadığın şey, kendini üstün olarak lanse etmeye çalışmak.
Bildiği üç beş bilgiyi iyi bir niyetle paylaşıp insanları bilgilendirmeye çalışırken iyi niyeti suistimal edilen biri olduğumu düşünüyorum sadece. Böyle bir girişimim hiçbir zaman olmadı. Niyetini yanlış anladığım olduysa da affola tabii ki :)
 
Bildiği üç beş bilgiyi iyi bir niyetle paylaşıp insanları bilgilendirmeye çalışırken iyi niyeti suistimal edilen biri olduğumu düşünüyorum sadece. Böyle bir girişimim hiçbir zaman olmadı.
Anladım
1.png
2.png
3.png

gibi bir şeyin olabileceğini söylemeye çalıştım sadece.

Tek hatam.

Neyse budan sonraki mesajın çok cevap vermemi gerektirecek bir şey olmazsa büyük ihtimalle cevap vermeyeceğim merak etme.
 
  • Hahaha
İfadeler: acv
Anladım

Tek hatam.

Ben aldığın yanlış bilgilendirme uyarısı sonucunda hayıflanacağın* kişi değilim. Gereken açıklaması yapıldıktan sonra halen anlamamış gibi davranarak spekülasyon yaratmaya çalışmanı sessizlikle karşılayacak değildim herhalde. Bunları bir üstünlük kurma girişimi olarak anlaman senin sorunun.

*:
Capture.PNG


Verdiğim cevaplar gösterilen tutuma göre değişiyor, bu kadar şaşırmayın :) Açıklamanın gerçekten anlaşılmamasına şaşırdım, dediğim gibi.


Yeni çıkacak bir şeyi bilmesine imkan yok

Bu yüzden yeni ve henüz görülmemiş tehditlerin algılanmasında generic imzalar, sezgisel-davranışsal tespit, makine öğrenimi ve bulut analizi gibi çok çeşit ve karmaşık yöntemler kullanılıyor.

Yani anlayacağınız, henüz görülmemiş bir zararlıdan anlık olarak korunabiliyorsunuz.

İki sayfa tartışmadan sonra:

Evet hatamı görüyorum artık:

"Yeni çıkacak bir şeyi bilmesine imkan yok," buradaki tek hatam "imkan yok" demem
Yok artık daha neler :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı