Kaspersky'nin virüsleri silememesi

Daha fazla  
Hocalarım ben yerel disk D'yi temiz sanıyordum, en pis yer orasıymış. Virüsler etkisizdi herhalde. Ne bir hesabım çalındı ne de bir şey oldu ama anlamadım vallahi. İsterseniz rapora bakın, raporda silinemedi yazıyor. Silinen virüslerde hepsi silinmiş görünüyor, silinmiş midir? Ayriyeten 6 7 aydır korsan kullanmıyorum, bunlar çok eskiden kalma şeylermiş.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alı2ntısı.PNG
Ekran Alı3ntısı.PNG
Ekran 3Alıntısı.PNG
4.PNG
5.PNG

Hocalarım ben yerel disk D'yi temiz sanıyordum, en pis yer orasıymış. Virüsler etkisizdi herhalde. Ne bir hesabım çalındı ne de bir şey oldu ama anlamadım vallahi. İsterseniz rapora bakın, raporda silinemedi yazıyor. Silinen virüslerde hepsi silinmiş görünüyor, silinmiş midir? Ayriyeten 6 7 aydır korsan kullanmıyorum, bunlar çok eskiden kalma şeylermiş.

Eki Görüntüle 1038988Eki Görüntüle 1038989Eki Görüntüle 1038990Eki Görüntüle 1038991Eki Görüntüle 1038992Eki Görüntüle 1038993
Hocam, D'yi komple biçimlendirin ya da format atın.

Acaba bir yerden bulaşan virüs, kullanıcının kendi dosyalarını exe dosylarına dönüştürüp virüslü exeler mi oluşturuyor diyeceğim de, mümkün müdür ki bu? Malwarebytes ile taramayı deneyin ayrıca.

Kaspersky ne demiş? Silinemiyorsa rescue disk kullanın. Yani Kaspersky rescue disk imajını kullanabilirsin.

Sanırım Musallat.exe vakası. Tek işi exe dosyalarını kopyalamak. Sisteme zarar verdiğini görmedim. Mide bulandırıyor sadece.
Eğer oysa çoğu antivirüste zaten tanımlı o virüs, virüsün eski kalıntıları olabilir. O virüsü yapan adam zamanında kendisi paylaşmıştı virüsü silmek için gereken programı :D Hakkımı Helal Ediyorum butonunu bilen bilir xD

Technopat Haberler

Geri
Yukarı