Kaspersky'nin virüsleri silememesi

Daha fazla  
Hocalarım ben yerel disk D'yi temiz sanıyordum, en pis yer orasıymış. Virüsler etkisizdi herhalde. Ne bir hesabım çalındı ne de bir şey oldu ama anlamadım vallahi. İsterseniz rapora bakın, raporda silinemedi yazıyor. Silinen virüslerde hepsi silinmiş görünüyor, silinmiş midir? Ayriyeten 6 7 aydır korsan kullanmıyorum, bunlar çok eskiden kalma şeylermiş.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alı2ntısı.PNG
Ekran Alı3ntısı.PNG
Ekran 3Alıntısı.PNG
4.PNG
5.PNG

AV tespit etmiş ancak siz geç demişssiniz. Önceden dediğim gibi kullanmasını bilmediğiniz için yanlış butonla geçiştirmişssiniz. Asıl zararlı kaynaklarını temizlemiş. Sistemde olanları da tarama yaparken durdurmuşssunuz. Kısmi olarak tespit etmiş ancak onları da geç demişssiniz.

Tespit edilenlerin bazıları da sezgisel yapılmış ve dediğim gibi ayarlar yüksek taranmış. Uyarı tekrar bildirmiyor gözüküyor, bu yüzden tekrar bildirirse geç değil temizle veya sil şıkkını seçin.

Ek olarak sisteminizden güvenlik kamerası varsa sıkıntı yok ama yoksa bu girdiyi silin:
C:\Program Files\NetSurveillance\CMS

Win+R yapıp sysdm.cpl yazıp enterlayın.
Gelişmiş kısmında ortam değişkenlikleri kısmına girin. Orada Jvadgmbh ile başlayan bir girdi varsa resmini çekin.

C diskinde bu dosyayı arayın: Defender kısmında çıkarsa dikkate almayın veya çıkmazsa.
MpKsl9eed7b5d.sys

AV tespit etmiş ancak siz geç demişssiniz. Önceden dediğim gibi kullanmasını bilmediğiniz için yanlış butonla geçiştirmişssiniz. Asıl zararlı kaynaklarını temizlemiş. Sistemde olanları da tarama yaparken durdurmuşssunuz. Kısmi olarak tespit etmiş ancak onları da geç demişssiniz.

Tespit edilenlerin bazıları da sezgisel yapılmış ve dediğim gibi ayarlar yüksek taranmış. Uyarı tekrar bildirmiyor gözüküyor, bu yüzden tekrar bildirirse geç değil temizle veya sil şıkkını seçin.

Ek olarak sisteminizden güvenlik kamerası varsa sıkıntı yok ama yoksa bu girdiyi silin:
C:\Program Files\NetSurveillance\CMS

Win+R yapıp sysdm.cpl yazıp enterlayın.
Gelişmiş kısmında ortam değişkenlikleri kısmına girin. Orada Jvadgmbh ile başlayan bir girdi varsa resmini çekin.

C diskinde bu dosyayı arayın: Defender kısmında çıkarsa dikkate almayın veya çıkmazsa.
MpKsl9eed7b5d.sys
Hocam ben bir şeye geç dediğimi hatırlamıyorum ancak nasıl geçmiş anlamadım. Hangi ayarı yapmam gerek söyler misiniz?

Yukarıda yazdıklarımı yapın ilk önce. Sonrasında ayarlarından varsayılan ayarlara çekin bilmiyorsanız kaldırıp tekrar yükleyebilirsin tam kaldırma ile.
Tamamdır hocam müsait olunca dediklerinizi yapıp atacağım, bugün pek müsait değilim kusura bakmayın.
Yukarıda yazdıklarımı yapın ilk önce. Sonrasında ayarlarından varsayılan ayarlara çekin bilmiyorsanız kaldırıp tekrar yükleyebilirsin tam kaldırma ile.

Hocam Kaspersky'nin tarama ayarları normalde ona baktım ayriyeten temizlemesi mümkün olmayan dosyaları sil seçeneğini de aktif hale getirdim.

Av tespit etmiş ancak siz geç demişssiniz. Önceden dediğim gibi kullanmasını bilmediğiniz için yanlış butonla geçiştirmişssiniz. Asıl zararlı kaynaklarını temizlemiş. Sistemde olanları da tarama yaparken durdurmuşssunuz. Kısmı olarak tespit etmiş ancak onları da geç demişssiniz.

C:\program Files\NetSurveillance\CMS

Win+r yapıp sysdm. Cpl yazıp enterlayın.
Gelişmiş kısmında ortam değişkenlikleri kısmına girin. Orada jvadgmbh ile başlayan bir girdi varsa resmini çekin.

MpKsl9eed7b5d.sys

1622333849833.png

Dediğiniz cms girdisini sildim. MpKsl9eed7b5d.sys'i C diskinde arattım ancak bir şey çıkmadı.

Son düzenleme:
Hocalarım ben yerel disk D'yi temiz sanıyordum, en pis yer orasıymış. Virüsler etkisizdi herhalde. Ne bir hesabım çalındı ne de bir şey oldu ama anlamadım vallahi. İsterseniz rapora bakın, raporda silinemedi yazıyor. Silinen virüslerde hepsi silinmiş görünüyor, silinmiş midir? Ayriyeten 6 7 aydır korsan kullanmıyorum, bunlar çok eskiden kalma şeylermiş.

Eki Görüntüle 1038988Eki Görüntüle 1038989Eki Görüntüle 1038990Eki Görüntüle 1038991Eki Görüntüle 1038992Eki Görüntüle 1038993
Malwarebytes kullan Kaspersky virüs silemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı