Çözüldü Kaspresky sarı ünlem var

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.440
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, bugün kasrpesky Security Cloud ile tam tarama yaptım, tehdit yok dendi fakat bir tane sarı ünlemli şey çıktı. Biraz takıntılı olduğum için içim rahat etmedi. Acaba bilgisayara format atmam ve telefonu sıfırlamam gerekir mi? Telefona da bağlamış olabilirim bilgisayarı. Emin değilim.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dosya yoksa ondan erişemiyordur. Zaten 0 KB değil mi? Telefonla hiç alakası yok bu arada bunun. Telefonu sıfırlamanıza gerek yok.

Eki Görüntüle 1631991
Bilinmeyen hesap diye bir şey var bir de.

Bende de var. Bunun virüs ile alakası olduğunu sanmıyorum.

Dosya WindowsApps klasörünün içerisinde olarak gözüküyor. Bu demek oluyor ki Microsoft Store üzerinden indirilmiş muhtemelen. Human: Fall Flat zaten bir oyun yani virüslü bir dosya değil. Virüs ile alakalı bir şey geçmiyor nesne işlenmedi diyor.

Hayır, Steam'de satın alınılı.

Dosya konumu Windowsapps klasöründe değil mi?

Yav hocam, evet öyle de. Ben WindowsApps diye bir klasör bulamıyorum, erişim iznim yok sanırım. Öyle bir klasör yok. Saçmalık. Yok hocam Microsoft Store'dan indirmedim, daha önce Steam'den indirdim.

Yav hocam, evet öyle de. Ben WindowsApps diye bir klasör bulamıyorum, erişim iznim yok sanırım. Öyle bir klasör yok. Saçmalık. Yok hocam Microsoft Store'dan indirmedim, daha önce Steam'den indirdim.

WindowsApps klasörüne erişemezsin zaten. Microsoft Store'a girip kaldır de bakalım, belki orada yüklü gorünüyordur.

Eğer yüklü görünmüyorsa da indirmeyi başlatıp iptal etmeyi dene.

Hiçbir sorun yok, bazen Steam"den yüklü uygulamalarda işlenmedi yazısı oluyor, bir zararı olmaz.

WindowsApps klasörüne erişemezsin zaten. Microsoft Store'a girip kaldır de bakalım, belki orada yüklü gorünüyordur.

Eğer yüklü görünmüyorsa da indirmeyi başlatıp iptal etmeyi dene.
Hocam satın alınılı değil, yükleyemiyorum.
Daha önce Gamepass kullandım, acaba orada yüklemiş miyimdir ki. O aklıma takıldı. Bir bakmaya çalışayım. Eski indirmeleri görebileceğim bir yer var mıdır ki?

Hiçbir sorun yok, bazen Steam"den yüklü uygulamalarda işlenmedi yazısı oluyor, bir zararı olmaz.
Teşekkürler hocam, inanın şuan içimde savaşlar dönüyor. Her şeyi bu yaştan kafaya takmaya başladım ve çok stres yapıyorum. Bozduk mentaliteyi sanırım. Hâla içim rahat değil ama.

Yav hocam, evet öyle de. Ben windowsapps diye bir klasör bulamıyorum, erişim iznim yok sanırım. Öyle bir klasör yok. Saçmalık. Yok hocam Microsoft Store'dan indirmedim, daha önce Steam'den indirdim.

Gizli dosyaları göster açmanız lazım ve klasöre erişim sağlamak için erişim almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…