Çözüldü Kaspresky sarı ünlem var

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.427
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, bugün kasrpesky Security Cloud ile tam tarama yaptım, tehdit yok dendi fakat bir tane sarı ünlemli şey çıktı. Biraz takıntılı olduğum için içim rahat etmedi. Acaba bilgisayara format atmam ve telefonu sıfırlamam gerekir mi? Telefona da bağlamış olabilirim bilgisayarı. Emin değilim.

Ekran Görüntüsü (151).png

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 1631987

Hocam virüs değildir değil mi ya, kafama takılacak :( stres olucağım, hatta bu işin sonunda telefonumu bile sıfırlayabilirim.

Eki Görüntüle 1631988
Sistem direkt dosyaya erişemiyor. Ne yapayım sizce arkadaşlar?
@Prime777 @Emrecngz

Dosya yoksa ondan erişemiyordur. Zaten 0 KB değil mi? Telefonla hiç alakası yok bu arada bunun. Telefonu sıfırlamanıza gerek yok.

Eki Görüntüle 1631991
Bilinmeyen hesap diye bir şey var bir de.

Bende de var. Bunun virüs ile alakası olduğunu sanmıyorum.

1673641876938.png
Sonuç olarak bu virüs değil de artık oyun dosyası gibi duruyor. Yeniden başlatıp tekrar tarama yap, düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse de sorun değil yani.

Gizli dosyaları göster açmanız lazım ve klasöre erişim sağlamak için erişim almak lazım.

Eki Görüntüle 1631984

Erişim izinlerini kurcalamasak mı? Çok gerekli değil şu an bence.

Teşekkürler hocam, inanın şuan içimde savaşlar dönüyor. Her şeyi bu yaştan kafaya takmaya başladım ve çok stres yapıyorum. Bozduk mentaliteyi sanırım. Hâla içim rahat değil ama.
Hocam bunun için kendinizi bu kadar kasmayın, biraz kafanızı dağıtın. Çoğu kişide oluyor, önemsiz bir şey.

Sonuç olarak bu virüs değil de artık oyun dosyası gibi duruyor. Yeniden başlatıp tekrar tarama yap, düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse de sorun değil yani.

Erişim izinlerini kurcalamasak mı? Çok gerekli değil şu an bence.
Hocam uzun sürdü, ama yapın derseniz yapayım. Garanti olsun. Erişim iznini açabilirsem bakayım oraya da.
Gerçi sadece orayı taratırım, doğru. Yeniden başlatıp geliyorum.

Bu klasöre erişim iznim yok hocam, nasıl girebilirim? Bir çözüm biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim uğraştığınız için.

Windowsapps klasörüne sağ tıklayın, güvenlik girin ve gelişmiş tıklayın, sahibi kısmında değiştir tıklayın. Seçilecek nesne adını giren yere kendi oturumunuzun ismini yazın. Böylece olması lazım eğer olmazsa burada 6. yönteme bakın take ownership yöntemi var.

Windowsapps klasörüne sağ tıklayın, güvenlik girin ve gelişmiş tıklayın, sahibi kısmında değiştir tıklayın. Seçilecek nesne adını giren yere kendi oturumunuzun ismini yazın. Böylece olması lazım eğer olmazsa burada 6. yönteme bakın take ownership yöntemi var.

Yaptım hocam, şimdi ne yapayım?

Yaptım hocam, şimdi ne yapayım?

Bir şey yapmanıza gerek yok aslında. İsterseniz taratın klasörü o kadar. Zaten oradaki çoğu şey Windows uygulaması.

Bir şey yapmanıza gerek yok aslında. İsterseniz taratın klasörü o kadar. Zaten oradaki çoğu şey Windows uygulaması.
Hocam taratıyorum yine aynı. Taramıyor, ama dosya özelliklerine baktığımda 0 baytlk bir şey. Belki de öyle bir dosya yoktur ve bug olmuştur :D Pek anlamam ama.

Hocam taratıyorum yine aynı. Taramıyor, ama dosya özelliklerine baktığımda 0 baytlk bir şey. Belki de öyle bir dosya yoktur ve bug olmuştur :D pek anlamam ama.

Tarayamadığından dolayı nesne işlenmedi demiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı