Kassadin vs Vladimir

Late ama çok güçlü, değil mi?
Latede güçlü demek doğru olmaz, ne kadar erken güçlendiğine bağlı. Eğer dakika 40'da 16 level olursan maç taşıyamazsın, 20-25 dakikalarda 16 olursan işte o zaman çok güçlü olur. Bu Kayle için de geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
200k Kassadin kastım, yanımda jung prem yoktu, midde karşıma koridoru iyi bilen biri gelirse jung iş yapmıyorsa kaybediyordum. Onun harici taşıyordum genelde. Tabii uzun süredir girmiyorum, devir değişmiş olabilir.

Duruma göre almanı tavsiye ederim, karşındaki matchupa göre Kassadin ile Vlad alabilirsin, earlyi kazanırsan direkt lateyi alırsın bu çarlar ile.

Sadece 1 ya da 2 karakterle olmaz ama senin takımın eksiğine göre alabileceğin şeylerde olmalı. LoL ne kadar kişisel başarı gereksede takım oyunu takım kompozisyonu düzgün değilse daha seçimde biter maç.

Renekton top diye biliyorum. Ayrıca bende oyun bilgisinden fazla olan bir şey yok.
Top olması bir şeyi değiştirmez, karşısına yasuo gelen de Renekton alır Malphite alır, nasıl olsa koridoru bedavaya kazanacak.

Vlad al geç diyeceğim. Daha kolay lig atlamanı sağlayacak AP çarı varken neden bunlar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı