Katar Pro vs G203 Lightsync

Bütçe
170 TL
İlk defa bu konuya rastladım. Kafam iyice allak bullak oldu. G203'ün sensörüne çöp, rezil falan denilmiş.

İlgili konu

Aradaki farkı hissedemezsin emin ol. 3327'den daha kötü sensörler ve daha iyi sensörler kullandım. Fark yok denilecek kadar az. Ama G PRO Hero sensörleri veya Razer sensörleri öyle değil. Fiyatlar yakınsa arada fazla fark olmuyor.

Arkadaşın yorumunu buldum G102 Prodigy modelinde merqury sensör varmış ama Prodigy modelindede çift tıklama sorunu var diye biliyorum.

1620947614697.png

Dediğim gibi fiyatlar çok yakın, fiyatları yakın olan ürünlerde her zaman gözüne güzel gelen, rahat edebileceğin ürünleri tercih et. Kullanılan malzeme, sensör, teknoloji konfordan daha önemli değil.
Mükemmel teknoloji ve sensörü var diye yumurtadan yapılmış fareyi kullanmaz kimse :)

Dediğim gibi fiyatlar çok yakın, fiyatları yakın olan ürünlerde her zaman gözüne güzel gelen, rahat edebileceğin ürünleri tercih et. Kullanılan malzeme, sensör, teknoloji konfordan daha önemli değil.
Mükemmel teknoloji ve sensörü var diye yumurtadan yapılmış fareyi kullanmaz kimse :)

Siparişini veriyorum o zaman G203'ün. Umarım kötü olmaz. Teşekkürler fikirlerin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı