Katar'a nasıl öğrenci olarak giderim?

Makaleler
3
Yer
092MLBOA
Ben Katar'a gitmek istiyorum fakat oraya gittiğimde ne yapacağım konusunda bir fikrim yok.
Lise öğrencisiyim.
Bakıcı aile olayları duymuştum ama o program için nereye başvuracağımı ya da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bilgisi olan kişiler tüm bilgilerini yazarsa herkes için faydalı olur. Teşekkür ederim şimdiden.

Katar'da bir kesim çok zengin bir kesim çok fakir olduğu için aile bulman zor olacaktır. Zengin kesimin çocuk alacağını düşünmüyorum. Fakir kesiminde belki bulursun bulduğun zamanda fakir kesimin pek yabancı dili olduğunu düşünmüyorum. Arapça öğrenmek zorunda kalabilirsin ayriyeten çok iyi maddi duruma sahip olman gerekiyor. Katar zengin bir ülke fiyatlarıda ucuz olmayacaktır. Eğer maddi durumunda iyiyse zaten Katar'a gitmeni önermem. :D Eğer çok istiyorsan Eğitim vizesi alman gerekiyor ilk öncelikle sonra Katar serüvenin başlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı