Katılım tarihi de kaldırılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacım birkaç güruhun onlarca gündür beğeni sayısı hakkında konu açmasını eleştirmekti. Geçen günlerde bu güruhtan birisiyle tartıştım ve bana 2015’te katıldığını bu yüzden hiçbir şey söyleyemeyeceğimi önüme sürmesiydi.

Bu nedir arkadaş iki-üç ergen için yönetim de bunlara uydu.
İki üç ergen falan değil olay. Yönetimin içinde olan şeyleri bilmiyorsunuz. Beğeni işinin fazlasıyla suyunu sıkan tipler yüzünden bu değişikliğe gidildi.
 
Benim anlatmak istediğim bu değildi. Herhangi bir sistem suistimal ediliyor diye kaldırılmaz, suistimal edenlerin gereği yapılır. Bu açıdan da konu sahibinin düşüncesinin mantıklı olmadığını söylüyorum.
Demek istediğim kimin ne yaptığına, attığı eksiye veya ifadeye bile karisilacaksa forum olmasın madem. Bunun cesaret ile alakasi yok. Fikirlerini bu şekilde bırakmayı tercih etmis onlar da. Yapılanın zararı yok. Ayrica bir konuda ben de artılayıp, eksileyenlerin isimlerini görelim diye öneri yapmıştım.
 
İstersen direkt profilleri de kaldıralım? Herkes üye olsun. Böyle kaldırarak bu olay bitmez. Bu arada katılım tarihiyle övünen birini ben hiç görmedim. Biri burayı senden önce buldu diye niye övünsün?
 
İşte hatayı burada yapıyorsunuz. Bir üyenin bilgisi mantıklı konuşup konuşmadığına ve sözlerindeki doğruluk payına bakar.

Örneğin birisi 10.000 mesajı cep telefonu kategorisinde attıysa beğenisi çok diye masaüstü bilgisayarlar kategorisinde bilgili olmaz beğeni veya mesaj sayısından ötürü.

Mesela @crazyreign'ın az mesajı var fakat gayet bilgili. Bunu mesajlarından anlayabilirsin. :D.

Yeni üyesin ve kulaklık tavsiyesi istedin. Hiçbir bilgin yok. 2 kişi var 1'i çok beğenili diğeri az beğenili ve ikisi farklı tavsiyeler verdi. Ne yaparsın?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı