Kâtiplik için klavye önerisi

ASSASSİN_34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, konuyu burada açmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama yakın bir dostumun ve benim aklıma takılan bir soru var. Biz katiplik sınavına hazırlanıyoruz ve mekanik klavye kullanmaktayız. Katiplik sınavında kullanılan klavyeler (sanırım membran klavye) ile mekanik klavye arasında fark var mı? Ayrıca mekanik klavye ile yapılan çalışmada (3 dakikada 118 kelime, 110 tane net kelime yazıyoruz; bazı cümlelerde bu net değişebiliyor), sınavdaki klavye sonradan farklı hissettilir mi ve bu netlerin düşmesine neden olabilir mi? Cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Merhaba dostlar, konuyu burada açmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama yakın bir dostumun ve benim aklıma takılan bir soru var. Biz katiplik sınavına hazırlanıyoruz ve mekanik klavye kullanmaktayız. Katiplik sınavında kullanılan klavyeler (sanırım membran klavye) ile mekanik klavye arasında fark var mı? Ayrıca mekanik klavye ile yapılan çalışmada (3 dakikada 118 kelime, 110 tane net kelime yazıyoruz; bazı cümlelerde bu net değişebiliyor), sınavdaki klavye sonradan farklı hissettilir mi ve bu netlerin düşmesine neden olabilir mi? Cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Ben laptop klavyesi ile hazırlanmıştım zamanında çok fark etmiyor ama mekanik klavye ile çalışmanı önermem aralarında çok basma farkı var.

Basma şiddetinde hassasiyet ayarlamayıp direkt tak diye basıyorsan mekanik membran arasında çok fark yaşayacağını sanmıyorum. Klavyenin tuş bölgelendirmesi km-720 gibiyse devam edebilirsin.

Hocam bu konu hakkında hiçbir fikrim yok daha önce membran klavye kullandım uzun bir süredirde mekanik kullanıyorum (game boosmter enıgma diye bir marka) herhani bir ayar yapmadım ilk gün kutudan çıkartığım gibi sizce sınav esnasında bir fark hisseder miyim?

Aktif katip misiniz hocam?

Hayır yeni hazırlanıyorum. Pardon bir an bana sordun sandım kusura bakma😊😊😊😊

Son düzenleme:
Hocam bu konu hakkında hiçbir fikrim yok daha önce membran klavye kullandım uzun bir süredirde mekanik kullanıyorum (game boosmter enıgma diye bir marka) herhani bir ayar yapmadım ilk gün kutudan çıkartığım gibi sizce sınav esnasında bir fark hisseder miyim?
Tuş dizilimi standart hocam çok bir fark yaşayacağını sanmıyorum. Eğer özellikle sınav tarzı klavye arıyorsan dediğim gibi KM-720 tarzı klavyeler kullanılıyor genelde.

Ben laptop klavyesi ile hazırlanmıştım zamanında çok fark etmiyor ama mekanik klavye ile çalışmanı önermem aralarında çok basma farkı var.

Bir membran klavye bulup deme yapacağım nasıl bir fark olur merak ettim. Hocam bu katipliğin klavye ve mulakat sınavı nasıl oluyor acaba bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Hocam bu katipliğin klavye sınavları ve mülakatı nasıl oluyor? Ayrıca adliyelerde zorlanır mıyız benim arkadaşımın babası adliyede katip zor oldğunu söylüyor bize cezaevi katipi olursanız adliyeye göre daha rahat dedi bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Tuş dizilimi standart hocam çok bir fark yaşayacağını sanmıyorum. Eğer özellikle sınav tarzı klavye arıyorsan dediğim gibi km-720 tarzı klavyeler kullanılıyor genelde.

Yardımınız için teşekkür ederim internet cafede bir membaran klavye ile bir deneme yapacağım çok bir fark olmaz ise mekanikten devam edeceğim yardımınız için tekrar teşekkür ederim.🙂🙂🙂🙂

Son düzenleme:
Bir membran klavye bulup deme yapacağım nasıl bir fark olur merak ettim. Hocam bu katipliğin klavye ve mulakat sınavı nasıl oluyor acaba bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Hocam bu katipliğin klavye sınavları ve mülakatı nasıl oluyor? Ayrıca adliyelerde zorlanır mıyız benim arkadaşımın babası adliyede katip zor oldğunu söylüyor bize cezaevi katipi olursanız adliyeye göre daha rahat dedi bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Alım açılınca İş Başvurusu buradan başvuru yapılıyor. Seçtiğin adliyenin sitesinde klavye sınavına girmeye hak kazananlar ve tarih saat açıklanıyor. Klavye sınavından sonra mülakata kalıp kalmadığın yine adliyenin sitesinde açıklanıyor ve orada hazır olman gereken gün ve saat söyleniyor. Son evre de sonucu beklemek. Her işin kolaylığı zorluğu var ancak katiplikte çalıştığın mahkemeye/savcılık birimine, adliyeye, kaleme, amirine bağlı işin zorluğu. Özellikle ilçe ve küçük adliyelerde çalışmak zor gelebilir ancak iş zor değil yoğunluğu zorlaştırabiliyor. Cezaevi katipliği hakkında bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı