Katiplik nasıl iş?

SiskinCocuk

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar büyüyünce adli katip olmak istiyorum CV bu şekilde:

• Bilişim öğrencisiyim 9. sınıf.
  • Dava var ama sabıkayı etki etmiyor.
  • İngilizcem ağırlıkla güzel.
  • PC var (ama şarj kablosu bozuk onu düzelttireceğim)
  • Q klavye yapabiliyorum (F klavyeye geçeceğim zamanı gelince)
  • En yüksek 53 en az 27 doğru yapabiliyorum.
  • Hukuki anlamda bilgim var (ama bazılarını da bilmiyorum :))

Daha ne bilgi gerekse onları da verenilirim aklıma gelenler bunlar şimdiden teşekkür ederim.

Katiplik bölümü yani adalet okuyorum meslek derslerine alışmam 1 sene sürmüştü gayet ezbere dayalı bir bölümdü her neyse senin 3 dakikada 90 kelime yazman gerekir katiplik sınavında ayrıca katiplik sınavında Q klavye değil F klavye geçerli.

Katiplik bölümü yani adalet okuyorum meslek derslerine alışmam 1 sene sürmüştü gayet ezbere dayalı bir bölümdü her neyse senin 3 dakikada 90 kelime yazman gerekir katiplik sınavında ayrıca katiplik sınavında Q klavye değil F klavye geçerli.

Hocam liseden sonra bırakmayı düşünüyorum, kanun bilgilerim orta derecede (ayakçı olsamtan dengi gibi) yine katip olabiliyor muyum? 3 dakika 90 kelime olayı az zor gibi ama yaparım belki de.

Hocam liseden sonra bırakmayı düşünüyorum, kanun bilgilerim orta derecede (ayakçı olsamtan dengi gibi) yine katip olabiliyor muyum? 3 dakika 90 kelime olayı az zor gibi ama yaparım belki de.

Kanun bilgileri değil de sana Atatürk ilke ve inkilapları, genel kültür, katiplikle alakalı bilgiler soruyorlar mülakatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı