Katiplik sınavı için kaç kelime yazılabilmeli?

Crush_a.man

Centipat
Daha fazla  
Adalet bakanlığının katiplik sınavına girmeyi planlıyorum. Bu ay 24 bin personel alımı ilanını yayınlayacaklar. Ama dakikada 90 kelime yazmamı bekliyorlar. 3 dakikada değil miydi o? Ben dakikada 45-50 arası kelime yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gözünüzü seveyim, çok fazla yazım hatası yapmışsınız.
Tamam Technopat'ta yanlış yazmanız bir şeyi değiştirmez ama "Katillik sınavı" yazmışsınız.
Katip olmak gibi bir gayeniz varsa hatasız yazmaya kendinizi şimdiden alıştırın. :)

Sorunuza gelince, 3 dakika süre verilip bu sürede en az 90 kelimeyi doğru şekilde yazmanız beklenir diye biliyorum. (Sonradan bir güncelleme gelmediyse.) Ayrıca biz genelde Q klavyeye alışığız fakat F klavye istiyorlar sanırım.

Her türlü kelime geçerli ise internetten araştır en kısa kelimeleri bul onları yaz. Ama yok kelimeleri onlar veriyor ise elinin altında klavye var pratik yap günde 30 dakika filan illaki artar.

Ben başta öyle yazınca kalem ile yazmanız gerekiyor sandım. Klavye ile o kelimeyi ilkokulda yazıyorduk biz. Alışkanlık meselesi mucizevi bir yetenek değil. Birkaç gün uğraşsanız rahatlıkla yaparsınız.
Buradan deneye deneye gelişirsiniz. Çok eğlenceli zaten oyun gibi. Biz arkadaşlarla yarışma yapıyoduk internet kafede 😂

Tamam Technopat'ta yanlış yazmanız bir şeyi değiştirmez ama "katillik sınavı" yazmışsınız.
Katip olmak gibi bir gayeniz varsa hatasız yazmaya kendinizi şimdiden alıştırın. :)

Sorunuza gelince, 3 dakika süre verilip bu sürede en az 90 kelimeyi doğru şekilde yazmanız beklenir diye biliyorum. (sonradan bir güncelleme gelmediyse.) Ayrıca biz genelde Q klavyeye alışığız fakat F klavye istiyorlar sanırım.

Telefon klavyesinde rezaletim. Telefonla yazdım bunu 😁

Tamam Technopat'ta yanlış yazmanız bir şeyi değiştirmez ama "katillik sınavı" yazmışsınız.

Sorunuza gelince, 3 dakika süre verilip bu sürede en az 90 kelimeyi doğru şekilde yazmanız beklenir diye biliyorum. (sonradan bir güncelleme gelmediyse.) Ayrıca biz genelde Q klavyeye alışığız fakat F klavye istiyorlar sanırım

Ben başta öyle yazınca kalem ile yazmanız gerekiyor sandım. Klavye ile o kelimeyi ilkokulda yazıyorduk biz. Alışkanlık meselesi mucizevi bir yetenek değil. Birkaç gün uğraşsanız rahatlıkla yaparsınız.
Buradan deneye deneye gelişirsiniz. Çok eğlenceli zaten oyun gibi. Biz arkadaşlarla yarışma yapıyoduk internet kafede 😂
Yo zaten on parmak olayını biliyorum.Dakikada 52 kelimelere ulaştım.Q klavyede

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı