Katkıda Bulunan Tagı Hakkında

Birden fazla konuya yardım edebilecekken, bekleme süresinden dolayı bazı sekmeleri kapatmak zorunda kalıyorum, yardım edecek zamanım olmuyor. Her mesaj için 45-60 saniye beklemek benim şevkimi kırıyor.

Mesaj çokluğu muhabbeti can sıkıcı. Mesaj kasmak için boş yapan o kadar fazla kişi var ki. Benim çözüm/mesaj oranım gerçekten bir şeyler yapmaya çalıştığımın göstergesi. Fakat "Katkıda Bulunan" biri olarak sayılmayacağım muhtemelen.
 
Merhaba değerli Technopat Sosyal üyeleri. Katkıda Bulunan unvanı belirli kriterler belirlenip tekrar Technopat'a eklenmiştir. Bu kriterlerden bahsetmek gerekirse:
  • *20.000 Mesaj + 100 çözüm.
  • 500 çözüm.
  • *4 yıllık üyeliğinin bulunması.
  • Sosyal Tayfı tagının bulunmaması.
Okurlarımıza üç şart çerçevesinde bu unvanı dağıtacağız. Üyelik şartı zorunlu olmakla birlikte, diğer iki şartı aynı anda üyenin yerine getirmesi zorunlu değildir. Sosyal Tayfı bulunanlar ekstra olarak bu tagı alamayacaklardır. Sosyal Tayfı moderatör olarak Sosyal'e katkıda bulunmuş kişilere verilecek, verilmeye devam edilecektir.

Eki Görüntüle 2319341

Katkıda Bulunan tagını alan kişiler ekstradan bazı yetkiler elde eder. Kısaca bahsedeyim:

  • Mesaj gönderirken bekleme süresinin olmaması.
  • Kendi mesajlarını, konularını düzenleme süresinin daha uzun olması.
  • Profil mesajlarında herhangi bir sınır bulunmaması.
  • İndir kısmına yazılım ekleyebilirler.
  • Medya kısmında paylaşım yapabilirler.
  • Ekstra bazı ufak şeyler.
Tabii ki kuşkusuz, konulara mesaj atarak soruları cevaplandıran, sorunları çözen herkesin katkıda bulunduğu doğrudur, katkıda bulunan herkese bu tagı vermek istesek bile biraz özel olmasını istiyoruz. Tagın şartlarını belirlerken en yüksek katkıya göre düşündük, şartlarda duruma bağlı olarak esneklik sağlanabilir. Örneğin 10.000 bin mesaja sahip olup 450 çözümü varsa Katkıda Bulunan tagı için değerlendirme yapılabilir.

Bu taga sahip olanlar bu sayfadan görüntülenebilir:


Bu konu vesilesiyle Technopat Sosyal'e katkıda bulunan herkese özel olarak teşekkür ederiz. 🫡
Merhaba, lütfen yanlış anlamayın ama bu bana biraz ayrımcılık gibi geldi.
 
Merhaba, lütfen yanlış anlamayın ama bu bana biraz ayrımcılık gibi geldi.
Hak edene tag vermek mi ayrımcılık? O zaman mesaj yazan-yazmayan, çözen-çözmeyen herkese verilmeli, öyle mi?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı