"Katkıda Bulunan" unvanları kaldırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ciddiye alıyor insanlar buraları, arada girer çıkar varsa bildiğin bir konu yardımını edersin. Ayrı bir tag alması gereken gerçekten yardımsever birkaç kişi var fakat bu ünvanın adı "Katkıda Bulunan" olmamalı.

İyi mi oldu, kötü mü oldu, bilmiyorum. Gerçekten de bu foruma, kullanıcılara emek vermiş kişilerde kalabilirdi.

Yetkileriniz neydi hocam?
Yazılım ekleme, "Medya" bölümünü kullanabilme, profile mesaj yazabilme ve ÖM gönderebilme diye biliyorum.

@Recep Baltaş hocam size bir teklifim var.
Kalkmadan önce benim de Katkıda Bulunan etiketim vardı. Konunun birazcık benim yüzümden olduğunu düşündüğümden, sadece benim kb etiketimi alıp, diğer herkese geri vermeniz. Kb almadan önce de aynı kişiydim aldıktan sonra da. Bana hiç fark etmez. @Bora Dere @Enes3078 gibi arkadaşlar daha fazla hak ederken bir sebepten dolayı kalkmasını doğru bulmuyorum. Tek ricam benim etiketimin kalkması, diğer arkadaşlara geri verilmesi.

@Recep Baltaş hocam size bir teklifim var.
Kalkmadan önce benim de Katkıda Bulunan etiketim vardı. Konunun birazcık benim yüzümden olduğunu düşündüğümden, sadece benim kb etiketimi alıp, diğer herkese geri vermeniz. Kb almadan önce de aynı kişiydim aldıktan sonra da. Bana hiç fark etmez. @Bora Dere @Enes3078 gibi arkadaşlar daha fazla hak ederken bir sebepten dolayı kalkmasını doğru bulmuyorum. Tek ricam benim etiketimin kalkması, diğer arkadaşlara geri verilmesi.
SEN ADAMSIN - Pissed off Obama | Meme Generator

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı