Katlanır bisiklet alınır mı?

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.790
Hocam disk kat kat güçlüdür v frenden v fren en ucuzudur hidrolik diskler çok güçlüdür hope ve SRAM markasının 4 piston hidrolik disk frenleri mesela araba freni kadar güçlüdür ama bu bisikletten bile paha olabilirler o frenler bilmiyorum fiyatlarını fakat v fren katlanır bisiklet için yeterlidir.
La biz Sram'dan mı bahsediyoruz. Ona bakarsan gider Magura'nın altı pistonlu frenini örnek gösteirir disk daha iyi deirm. Ancak piyasada bulacağın herhangi bir disk frenli bisikletin freni çöp. Lütfen cevap yazarken biraz mantık çerçevesinde yazalım

La biz SRAM'dan mı bahsediyoruz. Ona bakarsan gider Magura'nın altı pistonlu frenini örnek gösteirir disk daha iyi deirm. Ancak piyasada bulacağın herhangi bir disk frenli bisikletin freni çöp. Lütfen cevap yazarken biraz mantık çerçevesinde yazalım.

Bisan Salcano ümit gibi markların disk frenleri için geçerli evet.

Hocam daha çok 8-15k arasında bir model arıyorum. Fakat kesinlikle fiyatına değen bir ürün varsa bütçeyi aşabilirim.

Bu konuda kesinlikle bisiklet forumlarında araştırma yapmanızı öneririm.
Ama benim size önerim katlanır bisiklet alacaksanız ön aynakolu üç vitesli bir model almanız olur.

Bwin T500'ün yorumlarına lastikler patlıyor ve amortisör olmadığından her taşı hissediyorsunuz tarzı yorumlar gelmiş. Bu iki konuda daha iyi modeller nelerdir?

Katlanır bir bisiklet bu ufak tekerleri var doğal olarak tüm taşları vs hissedeceksiniz. Amortisör birazını absorbe eder ancak yine de hissedeceksiniz.

Şöyle de bir durum var bütçeniz miktar olarak yüksek gözükse de alabileceğiniz bisikletler düşük özellikli bisikletlerden olacak ve ön amotisörün olup olmaması bir soru işareti.

Katlanır ürünlerde kaçınılmaz olaylar var bunlar yerde ne var hissetmek, 25-30km hızlarda aşırı hassaslaşması, hantal olması vb şeyler karşına çıkar ve kaçınamazsın yani.

Dediğim gibi bisiklet forumlarını araştır daha sağlıklı bir öneri, öneriler ve tavsiyeler alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı