Katsuta Red Switch klavye incelemesi

Windocuk

Centipat
Daha fazla  
Bugün sizlerle bir süredir kullandığım ve memnun kaldığım Blic Bkb4 oyuncu mekanik klavyesini anlatmak istiyorum. Daha önce sponsorluk konuşması gibi olmuştu inşallah bunda da olmaz

Klavye Trendyol üzerinden şu anki fiyatı yaklaşık 700 TL. Red switch ve Rainbow tercih edilmiş. Ürün 105 tuştan oluyor yani anlayacağınız büyük bir klavye. 12 farklı mod seçeneği var ama ben daha fazla buldum sanırım. Genel olarak 4.6 yıldız almış ve tercih edilen bir klavye. Anti-Ghosting özelliği bulunmakta ve aynı anda 25 tuşa basabiliyorsunuz. Bu sayede oyunlarda bir tık önde oluyorsunuz.
Ürünün görseli: (Yorumlardan alınmıştır.)

Ürünü satın almak isterseniz link: Katsuta Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Colorfull RGB IÅıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de Blic T60 var fiyatına göre çok şık bir klavye fakat switchlerinin kalitesi hakkında pozitif düşünmüyorum.

Hangi tuşla mod seçeneklerini değiştirdiniz.

T60 kullanıyorum düşürüp şarj yerine hasar verdim bantla tutturmadan çalışmıyor onun dışında klavyeye en az 50 kere kafa atmışımdır hala bir tane bile switchte bozukluk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…