Kauçuk mouse pad çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Yer
China
Bu mousepadi 1 yıldır kullanıyorum ve malzemesinden dolayı (kauçuk) kötü koku yapmaya başladı.

Üretici tarafından yıkanabilir olduğu belirtiliyor ancak çamaşır makinesinde soğuk ya da ılık düşük devirli yıkama yapılırsa deformasyona uğrar mı?

Son düzenleme:
Çamaşır makinesinde yıkamanı kesinlikle tavsiye etmem çünkü kauçuk alt kısmı gevriyor ve bir süre sonra dökülmeye başlıyor onun yerine şöyle yapabilirsin bizzat kendi deneyimim ile aktarıyorum. Ilık bir suya biraz yumuşatıcı ve deterjan koyup karıştır daha sonra büyük boya fırçan varsa onunla mouse padi dairesel hareketlerle köpürt daha sonra durula birkaç kez bu işlemi yaptıktan sonra eski temizliğine ve güzel bir kokuya kavuşacaktır.

Çamaşır makinesinde yıkamanı kesinlikle tavsiye etmem çünkü kauçuk alt kısmı gevriyor ve bir süre sonra dökülmeye başlıyor onun yerine şöyle yapabilirsin bizzat kendi deneyimim ile aktarıyorum. Ilık bir suya biraz yumuşatıcı ve deterjan koyup karıştır daha sonra büyük boya fırçan varsa onunla mouse padi dairesel hareketlerle köpürt daha sonra durula birkaç kez bu işlemi yaptıktan sonra eski temizliğine ve güzel bir kokuya kavuşacaktır.
Cevap için teşekkürler.

Boya fırçam yok. Mutfak süngerinin yumuşak kısmı ile aynı dairesel hareketlerle köpürtme yapsam aynı sonuca ulaşabilirim diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı