B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #11 Eakkuzu dedi: Kendini koruyacağın zamana çok var.. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle düşünmüyorum, her tipte ve her yaşta insan var.
Eakkuzu dedi: Kendini koruyacağın zamana çok var.. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle düşünmüyorum, her tipte ve her yaşta insan var.
İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #12 WexaKing dedi: Gerçekten açtığınız konuya bak. Yuh yani. Genişletmek için tıkla... Kendimi savunmaya çalışmak saçma birşeymi?
WexaKing dedi: Gerçekten açtığınız konuya bak. Yuh yani. Genişletmek için tıkla... Kendimi savunmaya çalışmak saçma birşeymi?
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #13 İsims dedi: Kendimi savunmaya çalışmak saçma bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Madem kendini savunamıyorsun konuyu kavga edemiyorum diye değil de kendimi savunamıyorum diye açsaydın?
İsims dedi: Kendimi savunmaya çalışmak saçma bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Madem kendini savunamıyorsun konuyu kavga edemiyorum diye değil de kendimi savunamıyorum diye açsaydın?
İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #14 VykeTheGolden dedi: Spor yap. Kendini savunmayı öğren. Genişletmek için tıkla... Güç bakımından problemim yok. Sadece insanlara olan bu gereksiz merhametimi nasıl kaldırabilirim onu m erak ediyorum
VykeTheGolden dedi: Spor yap. Kendini savunmayı öğren. Genişletmek için tıkla... Güç bakımından problemim yok. Sadece insanlara olan bu gereksiz merhametimi nasıl kaldırabilirim onu m erak ediyorum
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #15 İsims dedi: Kendimi savunmaya çalışmak saçma birşeymi? Genişletmek için tıkla... Kendini savunmak ayrı kavga etmek ayrı. Başlığı yanlış yazmışsınız.
İsims dedi: Kendimi savunmaya çalışmak saçma birşeymi? Genişletmek için tıkla... Kendini savunmak ayrı kavga etmek ayrı. Başlığı yanlış yazmışsınız.
İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #16 WexaKing dedi: Madem kendini savunamıyorsun konuyu kavga edemiyorum diye değil de kendimi savunamıyorum diye açsaydın? Genişletmek için tıkla... Haklısın kanka benim hatam
WexaKing dedi: Madem kendini savunamıyorsun konuyu kavga edemiyorum diye değil de kendimi savunamıyorum diye açsaydın? Genişletmek için tıkla... Haklısın kanka benim hatam
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #17 İsims dedi: Güç bakımından problemim yok. Sadece insanlara olan bu gereksiz merhametimi nasıl kaldırabilirim onu m erak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Blöf yapabilirsin. Boyun uzunsa kalıplıysan geri çekilirler.
İsims dedi: Güç bakımından problemim yok. Sadece insanlara olan bu gereksiz merhametimi nasıl kaldırabilirim onu m erak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Blöf yapabilirsin. Boyun uzunsa kalıplıysan geri çekilirler.
İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #18 AhmetM05 dedi: Blöf yapabilirsin. Boyun uzunsa kalıplıysan geri çekilirler. Genişletmek için tıkla... Örnek verirmisin?
AhmetM05 dedi: Blöf yapabilirsin. Boyun uzunsa kalıplıysan geri çekilirler. Genişletmek için tıkla... Örnek verirmisin?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #19 İsims dedi: Örnek verir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.561 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #20 Eakkuzu dedi: Kavga etme? İnsanlarla güzel şekilde geçinmeye bak daha hayatına yeni başlıyorsun kendini başkalarıyla niye kıyaslıyorsun? Şiddet çözüm değil? Genişletmek için tıkla... Hocam çocuk belki spor dalı ile ilgileniyor. Neden her şeyi negatif yöne çekiyorsunuz. Çocuk kavga etmeli miyim dememiş kavga edemiyorum nasıl edebilirim demiş
Eakkuzu dedi: Kavga etme? İnsanlarla güzel şekilde geçinmeye bak daha hayatına yeni başlıyorsun kendini başkalarıyla niye kıyaslıyorsun? Şiddet çözüm değil? Genişletmek için tıkla... Hocam çocuk belki spor dalı ile ilgileniyor. Neden her şeyi negatif yöne çekiyorsunuz. Çocuk kavga etmeli miyim dememiş kavga edemiyorum nasıl edebilirim demiş