Kavga edemiyorum

Yani korkmanın bir anlamı yok ne kadar yumruk atarsa atsın vurursa vursun sizde karşılık verin. En fazla ne olabilir ki.Korkunuzu yenmeniz lazım.
Berbat bir ülkede yaşadığımız için en fazla ne olabilir ki sorusunu cevabı çok uzaklara gidemeden cevaplanıyor maalesef. Sokakta çıkan basit bir tartışmadan dolayı bıçaklanan, silahla vurulan insanlar oluyor. Ailem sağlıkçı ve acile gelen vakaların çoğunu bu tarz olaylar oluşturuyor. Geçen haftalarda Ata Emre Akman 17 yaşındaki biri tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi. Çocuğun sabıkası yaşından büyük. Suç makinası olan insanları salıyorlar sokağa ve sonunda böyle kötü şeyler yaşanıyor. Burada henüz reşit olmayan, kanı kaynayan birine vereceğimiz tavsiyelerde biraz daha dikkatli olmalıyız. Konu sahibi çocuk en fazla ne olabilir ki tavsiyesiyle yola çıkacak olsa başına neler gelir kim bilir.

Aklıma ailesi flan geliyor ya da içimden, deliriyorum pişman oluyorum, gece uyuyamıyorum.
Eğer böyle yaparsanız karşıdaki sizi küçük görür, üstünüze gelmeye devam edecek.
Muhtemelen vücudunuzdaki testesteron hormonu az, beslenmenize dikkat ederek bunu yükseltirseniz, bahsettiğiniz merhamet kaybolur.

Vicdanı olan ama özgüveni olmayan bir çocuksun. Karşındakiler sana acımayacak. Spor salonuna başla özgüvenin yükselir
Spora gidiyorum güç olarak ortalama bir insandan güçlüyüm.

Eğer böyle yaparsanız karşıdaki sizi küçük görür, üstünüze gelmeye devam edecek.
Muhtemelen vücudunuzdaki testesteron hormonu az, beslenmenize dikkat ederek bunu yükseltirseniz, bahsettiğiniz merhamet kaybolur.
Aynısı oluyor yakın arkadaşlarım bile üzerime gelmeye başlıyor.

Aynısı oluyor yakın arkadaşlarım bile üzerime gelmeye başlıyor.
Diğerleri seninle kavga etmek istiyorsa demek ki ortalama bir insandan güçlü değilsin. Elin ayağın titrer zamanla öğrenirsin. Herkes kavga ederek doğmadı

Çok kaslı olup iyi bir dövüşçü de olsan dövüş son çaredir. Hiçbir boksör sokakta çıkıp kavga aramaz. Aynı şekilde bir kavga çıktığında ilk çözümleri kavga asla olmaz. Son çare olarak o gücü kullanırlar, ki zaten ilk yumruğu hemen hemen hep boksörler atar iş biter.

Ayrıca boy uzunluğunun sokak dövüşünde pek bir etkisi yok. 170 Çok iyi dövüşen biri, dövüş bilmeyen 190 birini rahat indirir.

Aynı şekilde kas ile dövüş tekniği doğru orantılı değildir. Çok kaslı olmak iyi dövüştüğünün anlamına gelmez. Hatta tam tersine çok kaslı insanlar dövüşemez çünkü ne bir dövüşçü kadar esnekler ne de bir dövüşçü kadar güçlü yumruklara ve tekniğe sahipler.

Ne kadar kaslıysan o kadar yavaşlarsın. O yüzden çok kaslı bir MMA dövüşçüsü göremezsiniz. Hatta cahil biri normal bir MMA dövüşçüsüne ''zargana'' bile diyebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı