İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #31 Gutierrez dedi: O zaman korkuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öylede denilebilir.
roronoa1 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 55 7 Haziran 2024 #32 İsims dedi: Çevremde beni ağır bir şekilde dövebilecek çok kişi yok.Dayak yemek falanda istiyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Neden dayak yemek istiyorsun ?
İsims dedi: Çevremde beni ağır bir şekilde dövebilecek çok kişi yok.Dayak yemek falanda istiyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Neden dayak yemek istiyorsun ?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 7 Haziran 2024 #33 İsims dedi: Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Boyum 190 kavganın boyla ilgisi yok hele de mesela korkak birisi 2 metre de olsa 150 bir adamdan dayak yiyebilir.
İsims dedi: Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Boyum 190 kavganın boyla ilgisi yok hele de mesela korkak birisi 2 metre de olsa 150 bir adamdan dayak yiyebilir.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 7 Haziran 2024 #34 İsims dedi: Öylede denilebilir. Genişletmek için tıkla... Yani korkmanın bir anlamı yok ne kadar yumruk atarsa atsın vurursa vursun sizde karşılık verin. En fazla ne olabilir ki.Korkunuzu yenmeniz lazım.
İsims dedi: Öylede denilebilir. Genişletmek için tıkla... Yani korkmanın bir anlamı yok ne kadar yumruk atarsa atsın vurursa vursun sizde karşılık verin. En fazla ne olabilir ki.Korkunuzu yenmeniz lazım.
Njord16 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 227 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #35 İsims dedi: Çevremde beni ağır bir şekilde dövebilecek çok kişi yok. Dayak yemek falan da istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ben sana git dövül demiyorum tartışmalarda kavgalarda kaçma elinden geleni yapmaya çalış çok fazla kavga etmediğin için bilmiyorsun ne yapacağını ne olacağını tamamen tecrübeye dayalı bir şey bu. Gutierrez dedi: Yani korkmanın bir anlamı yok ne kadar yumruk atarsa atsın vurursa vursun sizde karşılık verin. En fazla ne olabilir ki. Korkunuzu yenmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Korkusunu yenmesi için kavga etmesi lazım işte.
İsims dedi: Çevremde beni ağır bir şekilde dövebilecek çok kişi yok. Dayak yemek falan da istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ben sana git dövül demiyorum tartışmalarda kavgalarda kaçma elinden geleni yapmaya çalış çok fazla kavga etmediğin için bilmiyorsun ne yapacağını ne olacağını tamamen tecrübeye dayalı bir şey bu. Gutierrez dedi: Yani korkmanın bir anlamı yok ne kadar yumruk atarsa atsın vurursa vursun sizde karşılık verin. En fazla ne olabilir ki. Korkunuzu yenmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Korkusunu yenmesi için kavga etmesi lazım işte.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #36 İsims dedi: Çevremde beni ağır bir şekilde dövebilecek çok kişi yok. Dayak yemek falan da istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dayak yemek istiyorsan doğru Boks'a ya da Kickbox'a yazıl seve seve döverler seni.
İsims dedi: Çevremde beni ağır bir şekilde dövebilecek çok kişi yok. Dayak yemek falan da istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dayak yemek istiyorsan doğru Boks'a ya da Kickbox'a yazıl seve seve döverler seni.
hieras Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 155 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri 𝘐𝘯𝘵𝘦𝘭 𝘊𝘰𝘳𝘦 𝘪𝟥-𝟣𝟤𝟣𝟢𝟢𝘍 𝟦.𝟥𝘎𝘏𝘻 𝘈𝘚𝘜𝘚 𝘗𝘙𝘐𝘔𝘌 𝘏𝟨𝟣𝟢𝘔-𝘒 𝘈𝘚𝘜𝘚 𝘋𝘜𝘈𝘓 𝘎𝘦𝘍𝘰𝘳𝘤𝘦 𝘙𝘛𝘟 𝟥𝟢𝟨𝟢 𝘖𝘊 𝟪𝘎𝘉 𝘎𝘋𝘋𝘙𝟨 𝘒𝘪𝘯𝘨𝘴𝘵𝘰𝘯 𝟣𝟨𝘎𝘉 (𝟤𝘹𝟪𝘎𝘉) 𝘍𝘶𝘳𝘺 𝘉𝘦𝘢𝘴𝘵 𝘋𝘋𝘙𝟦 𝟥𝟤𝟢𝟢𝘔𝘏𝘻 𝘊𝘓𝟣𝟨 𝘒𝘪𝘯𝘨𝘴𝘵𝘰𝘯 𝘕𝘝𝟤 𝟧𝟢𝟢𝘎𝘉 𝘕𝘝𝘔𝘦 𝘏𝘠𝘗𝘌𝘙 𝘏𝟥-𝟧𝟧𝟢 𝟪𝟢+ 𝘗𝘙𝘖 𝟧𝟧𝟢𝘞 Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #37 Caped dedi: Dayak yemek istiyorsan doğru Boks'a ya da Kickbox'a yazıl seve seve döverler seni. Genişletmek için tıkla... Hocam haklı kesinlikle bi boksa yazılın.
Caped dedi: Dayak yemek istiyorsan doğru Boks'a ya da Kickbox'a yazıl seve seve döverler seni. Genişletmek için tıkla... Hocam haklı kesinlikle bi boksa yazılın.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #38 Vuramıyor musunuz, yoksa kavgadan mı çekiniyorsunuz?
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #39 Neden vuramıyorsun
İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #40 roronoa1 dedi: Neden dayak yemek istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Çünkü öbür türlü bu merhametin gideceğini düşünemiyorum. Arpenix dedi: Vuramıyor musunuz, yoksa kavgadan mı çekiniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vuramıyorum
roronoa1 dedi: Neden dayak yemek istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Çünkü öbür türlü bu merhametin gideceğini düşünemiyorum. Arpenix dedi: Vuramıyor musunuz, yoksa kavgadan mı çekiniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vuramıyorum