Kavga etmek isteyen birine ne yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhatap olma, hayatından çıkar. Gerekirse gerekli yerlere bildir, bu ve bunun gibi insanların başını yılan misali ezmek şart.

Çok sağ olun hocam.

Konuş anlamazsa bir koy fiyuuu.

XD tavsiyen için sağ ol hocam.

Çok sağolun hocam.
Hocam kavgaya girerken öncelikle reflexlerini sorgulayın. Birden reflexle geri kaçmanız gerekebilir gibi, yumruğun birden gelebileceğini düşünerek reflexlerinizi aktif hale getirin. Sonrasında ise saldırın dövün hocam. Böyle tiplerden çok çektim. En sonunda herkes ne olduğumu anladı. Kaç senedir bir insan bile bulaşmıyor.

Kavga etsen en az 2400 TL savcılık cezası ve adli kontrol olayı var, etmesen bu adalet sistemi ile yakanı bırakmayacak mikrop dalgası var. Aynı durumdayım hocam ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Birdahaki tehditinde hadi LAN oradan de bir daha da yazma. Hocam artık devir değişti öyle kavga et diyenlere de uyma cebinden ne çıkacağını bilemezsiniz. Mecbur kalmadıkça kavga etme . Benden sana abi/kardeş tavsiyesidir.

Önümde yaklaşık 1 ay gibi bir zaman var. Ne yapabilirsem artık

Önümde yaklaşık 1 ay gibi bir zaman var. Ne yapabilirsem artık
Kendinize inanın ben size inanıyorum eğer bir insan birşeyden rahatsızsa o mevzuyu en iyi şekilde halletmek için üstün bir performans gösterir. Eğer hiç kavga etmediyseniz bile o an öyle bir sinir ve azim gelecek ki siz sadece kendinizi izleyin. İnanın bana çünkü ben size inanıyorum. Sinirli ve problemini halletmek isteyen bir insan herşeyi yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…