Konuş anlamazsa bi koy fiyuuu.1.80 im çocuk 1.60 65 falan kavgayı ben de istemiyorum.
Konuş anlamazsa bi koy fiyuuu.1.80 im çocuk 1.60 65 falan kavgayı ben de istemiyorum.
Hocam aynısı başıma kaç defa geldi bilemem. Öylesine sinirlendiydim ki bir gün başlasın diye çocuğa direk saldırdım. Aldım başını kitaplığa falan vurdum sonra uzaklaştım bir de kafasına ağzına kadar dolu su şişesi fırlattım. Şişe kafasında patladı. Öylesine sinirliydim ki gücümün sınırlarını aşmıştım. En iyisi girin dövün hocam. Dövmeye elverişli değilse ortam direk ilişkinizi kesmeye çalışın kesemiyorsanız size adeta asılıyorsa o artık kaşınmıştır. Girin sayın hocam bir güzel dövün.
Konuş anlamazsa bir koy fiyuuu.
Hiç bulaşma. Bu devirde kimin ne olduğu belli değil. Bıçak çekse ne yapacaksın? Kavga kimse için iyi değildir.1.80 im çocuk 1.60 65 falan kavgayı ben de istemiyorum.
Vurun efenim vurun da nizam yerine gelsin öyle kaşınanlara şaplağı yapıştırmazsan akıllanmaz. (Bu uyarı yasal değildir yalnızca mizahi amaçlıdır.)Çok sağolun hocam.
Hocam kavgaya girerken öncelikle reflexlerini sorgulayın. Birden reflexle geri kaçmanız gerekebilir gibi, yumruğun birden gelebileceğini düşünerek reflexlerinizi aktif hale getirin. Sonrasında ise saldırın dövün hocam. Böyle tiplerden çok çektim. En sonunda herkes ne olduğumu anladı. Kaç senedir bir insan bile bulaşmıyor.Çok sağolun hocam.
Önümde yaklaşık 1 ay gibi bir zaman var. Ne yapabilirsem artıkHocam kavgaya girerken öncelikle reflexlerini sorgulayın. Birden reflexle geri kaçmanız gerekebilir gibi, yumruğun birden gelebileceğini düşünerek reflexlerinizi aktif hale getirin. Sonrasında ise saldırın dövün hocam. Böyle tiplerden çok çektim. En sonunda herkes ne olduğumu anladı. Kaç senedir bir insan bile bulaşmıyor.
Kendinize inanın ben size inanıyorum eğer bir insan birşeyden rahatsızsa o mevzuyu en iyi şekilde halletmek için üstün bir performans gösterir. Eğer hiç kavga etmediyseniz bile o an öyle bir sinir ve azim gelecek ki siz sadece kendinizi izleyin. İnanın bana çünkü ben size inanıyorum. Sinirli ve problemini halletmek isteyen bir insan herşeyi yapar.Önümde yaklaşık 1 ay gibi bir zaman var. Ne yapabilirsem artık![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.