Kavga oluşumu

Tamamdır hocam teşekkürler

Tamamdır hocam teşekkürler
Liseyi bitirmiş bir insan olarak bu kavgalar gelip geçici ama seni cidden rahatsız eden bir insan varsa gözünün yaşına bakmayın hocam.Önemli olan onun şunun dediği değil sizin nasıl hissetiğiniz rahatsız oluyorsanız tepkinizi ortaya koyun iyi akşamlar.

Tehdit et. Arkasına güvenen korkaklardan biri değilse muhtemelen bir daha karışmaya bir tarafı yemeyecektir.

Kendinizi ezdirmeyin hocam.

Sabahları 40 dakika önceden sadece erkekler sınıfta oluyor ve onu kimse sevmiyor. Bir şey olursa o zaman yaparım hocam.

Bunu yaparsa ceza alır ayrıca dava bile açılabilir.

Onu hocana şikayet et onu.

Emin ol müdür ile çok rahat korkutursun. Bir iki disiplinde evet bir şey olmaz ama uzaklaştırma ve ileri derecede tasdikname yediği zaman kedi gibi oturur bir köşede. Bende 9. sınıf zamanlarımda zorbalığa uğruyordum. Çok karşılık vermeden hocaya veya müdüre söylüyordum.

Bunu yaparsa ceza alır ayrıca dava bile açılabilir.
Onu hocana şikayet et onu.

Ne yaparsa yapsın, basit bir tartışma için idare disiplin cezası vermez, sözlü uyarır. Çocuk şımarıksa idare de işlemez. (disiplin falan olmadıkça)

Aynı olayları yaşadım ve hiçbirinde de kimse korkmadı daha beter her müdüre isimlerini verdiğimde zevke geliyorlardı bir daha bulaşıyorlardı.

Basit bir yumruk ve korkutmayla dava falan da açılmaz arkadaşlar bu ülke de tecavüzcüler ceza yemiyor yani

1. okulun disiplinine göre ceza alabilirki nitelikli bir okulmuş ve nitelikli okulda bu tarz durumlarda işlem yapılır basit tartışmada disiplin cezası verebilir ve bunda vermek zorunda konu sahibi direkt hocaya başvurmalıdır.

2. basit bir vurma tehdit bile suç duyurusunda bulunması için yeterli bir sebeptir.

3. okul konu sahibinin yaşadığı durumla ilgilenmek zorunda ilgilenilmezse konu sahibi okulu milli eğitim bakanlığına şikayet edebilir.

Hocam ne kavgalar dönüyor ortada, ne olaylar dönüyor ortada ben çok çok nadiren işin içine disiplinin girdiğini gördüm ve ayrıca basit bir tehdit ile ne gibi bir suç duyurusu yapabilir? Zaten haksız olan karşıdaki şahıs, konu sahibi kendisini uyarmama rağmen yapıyor diyor. Zaten okul içinde dövmesini de pek tavsiye etmem. Okul dışında bir yerde tutarsa bir kafa atsın sorun kökten çözülür.

Böyle tiplemeler genelde arkasına güvenir. Tehdit et arkası çok sağlam değilse okul dışında dövebilirsin.

1. evet bu durumda suç duyurusunda bulunabilir.

2. her okul aynı değil konu sahibinin okulu nitelikli bir okul ilgilenirler meslek liselerinde bunlar oluyor onlarda kimse şikayet etmediği için.

3. okul dışında döverse darp raporu alınırsa ceza alır hayatı yanar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…