Böyle tiplemeler genelde arkasına güvenir. Tehdit et arkası çok sağlam değilse okul dışında dövebilirsin.
Ben olsam öyle yapardım ve yapıyorum zaten. O kendisine kalmış bir şey.1. dövme ve tehdit suçtur ve şikayet edilirse konu sahibi ceza alır.
1. evet bu durumda suç duyurusunda bulunabilir.
2. her okul aynı değil konu sahibinin okulu nitelikli bir okul ilgilenirler meslek liselerinde bunlar oluyor onlarda kimse şikayet etmediği için.
3. okul dışında döverse darp raporu alınırsa ceza alır hayatı yanar.
Cüce sayılabilecek.
Yaptıklarınız bir süre o çocuğu zincirleyecektir hocam iyi yapmışsınızDostlar merhaba. Buraya bazı cevaplar gelmiş hepinize çok teşekkür ederim hepsine cevap veremedim kusura bakmayın. Bu sorunlu arkadaş bugün beden dersinde koşarken bir anda beni çekti bende spor salonunda bir daha bana dokunursan senin burnunu patlatırım bunu en iyi sen biliyorsun akıllı ol dedim. Sonra erkeklik falan bir şeyler dedi kendi içine içine konuştu bende ortaya 2 kelime atıp erkeklik falan karıştırma madem öyleyse milletin yanında arkamdan konuşma o kadar erkeksen benim yanımda arkasından anasına ablasına sövdüğün kişilerle takılma dedim. Tabii bunu gayet sakin bir şekilde dediğim için oracıkta öyle kaldı. Spor salonunda da arkamdan yiyosa vursun demiş ezildiğini belli etmemek adına. Bence iyi korkuttum bu tarz insanlar yumurta kapıya gelene kadar herkese atarlanıyor aslan oluyor yumurta kapıya geldiğinde kediye dönüşüyorlar. Normalde bunu takacak biri değilim ama aylardır haftalardır bu şekilde devam ettiği için ve kavga etmek istemediğim için üstüne üstlük bu kişiyle en az 1 yıl daha geçireceğim için böyle bir şey yapmak istedim. Kendinizi ezdirmeyin hele ki kendini savunamayacak insanlar sizi ezmeye çalışırsa durmayın çatır çatır konuşun. Yoksa üstünüze çıkarlar. Verdiğiniz cevaplar ve buraya kadar okuduğunuz için herkese teşekkür ederim iyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.