Kavga sonrası nasıl ifade verilmelidir?

Ağır tahrik var. Fakat ceza almaman mümkün değil gibi duruyor. Karşındaki savunmasız sonuç olarak. İyi hal durumu falan bilmiyorum yaşın kaç? Kafasına vurmak istemedim tartışma esnasında yanlışlıkla oldu dersiniz. Adamın canına kast etmişsiniz resmen. Az dikkatli olun. Çocuk oyuncağı değil bu gibi şeyler.

@Mehmet18 "Bana küfür edip tahrik etti." yeter, belki eğer pişmansan en sona pişman olduğunu ekleyebilirsin. Bu arada küfür etti diye bu kadar vurulur mu? Belki o demir ile adamı öldürecektin bir kere daha vursan. Sana tavsiyem ne olursa olsun kavga etme.

20 yaşıma gireceğim.

Çıldırdım hocam artık yeter.

Sayın Emniyet Genel Müdürlüğü,
Şahıs uzun süredir ailevi değerlerime, onuruma, şerefime ve saygınlığıma rencide edebilecek söylemlerde bulunmaktadır. Sağlıklı düşünemediğim bir anda kafasına ve vücuduna vurdum. Yaptığımdan pişmanım.

Aşırı resmî oldu

Bir insana sürekli ana avrat küfür edilmez yani ettiği küfürleri duysanız cinayet işlersiniz.

Ses kaydı almak suç sebebidir o yüzden başı daha fazla belaya girebilir.

Kişinin huzur bozucu davranışlarına çevrede şahit olan varsa şikayette bulunabilirsin.

Var hocam gücünün yediğinden sigara vs parasını falan alıyor kendisi 20 yaşında 13 14 yasinda ki çocukları gasp ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…