Kavga sonrası nasıl ifade verilmelidir?

@Mehmet18 dostum yaptığın hatayı bu şekilde haklı çıkarmaya çalışma. O küfür etti ama sende neredeyse bir cana kıyıyormuşsun anlattığına göre. Polise giderse iş olay anında ne olduysa onu anlat hiçbir şey ekleme. Bana küfür etti bende dövdüm de. Ayrıntı isterlerse ettiği küfürleri ve nasıl dövdüğünü anlat.

@Mehmet18 dostum yaptığın hatayı bu şekilde haklı çıkarmaya çalışma. O küfür etti ama sende neredeyse bir cana kıyıyormuşsun anlattığına göre. Polise giderse iş olay anında ne olduysa onu anlat hiçbir şey ekleme. Bana küfür etti bende dövdüm de. Ayrıntı isterlerse ettiği küfürleri ve nasıl dövdüğünü anlat.

Kafası yarılmış biraz kolunu tutup duruyordu sürekli.

Hocam oralarda annemde var ve küfür duydu benim bu kadar öfkem buna zaten.

Ailevi değerlere küfür ettiğini ve rencide edici söylemlerde bulunduğunu söyle. Pişman olduğunu da belirt. Yanlış yapmışsın bu konularda kendini kontrol etmen gerekir, ceza alman muhtemel. Geçmiş olsun. Fakat öyle tipler pek polise gitmez. Belki bu şekilde kurtulursunuz.

Bu tarz bir konuda gidip de ses kaydını alacağım küfür et diyemeyeceğine göre?
"Sistematik ve planlı bir şekilde delil üretmek amacıyla gizlice/habersizce kaydedilen, bu nedenle hukuka aykırı bir şekilde elde edildiği kabul edilen ses, görüntü veya video kayıtları bir vakıanın ispatı için hukuk veya ceza mahkemelerinde delil olarak kullanılamaz."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı