Kavgada bıçak olur mu?

Bu tavırlarınızla sizde olamazsınız. Akllı değilsiniz, onu söyleyeyim açıkça. Bu denli mantıksal değil de tepkisel, duygusal olanlar sağlam kalamazlar pek.

Agresif ergen diyorsun da 7.sınıf diyorsun 7.sınıf kaç oluyordu 14 mü? Oğlum okulunuzu okuyun ne kavgası ne bıçağı kime özeniyorsunuz ufak bir şey de siciline işler hayatın kararın boş işler bunlar

Yaş 16.

Bu tavırlarınızla sizde olamazsınız. Akllı değilsiniz, onu söyleyeyim açıkça. Bu denli mantıksal değil de tepkisel, duygusal olanlar sağlam kalamazlar pek.

Mantıksallıkla alakalı değil durum pek. Zaten eski arkadaşlarını falan göreceğini söylüyordu gidicektik. Bu olay sonradan patladı bugün. Bir anda gitmeyelim diyemem.

Çocuğun garip garip Instagram hikayeleri var benim işim olmaz.

Hocam pek tehlikeli değil bıçak falan sadece ihtimal ki muhtemelen o bile olmaz. Çocuk geldi aileme milli ve dini değerlerime küfür falan etti ben küfür bile kullanmadım. Benim de okuldan tanıdık kardeşlerim var gel, gel diye çok uzattı bende sinirlendim gelirim dedim şimdi geri vites yapmak istemiyorum. Şu an olsam gene gelirim derdim de orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…