Kavgada bıçak olur mu?

Hocam bıçak taşıyan kişi dayak yerse, ani bir ezilmişlik duygusuyla gaza gelip yaralayabilir. Dediğiniz gibi, böyle durumlarda topuklamak en iyi seçenek :).
Evet, yine doğru. Türkiye'de dönen cinayetlerin çogu ya ani sinir, yada ezilmişlik duygusu yüzünden oluşuyor.

Ama ben bıçaktan çok kemerden korkuyorum, lisede sorunlu olduğum bir eleman kemerin demiriyle kafama vurup, beni bayıltmıştı. Hala an ve an hatırlarım o kara günü.
Hocam şayet bıçağı çıkartamadan bizim eleman birkaç tane vurup düşürürse iyi olur. Ancak bıçak ilk başta çıkarsa 2 olasılık var ya kaçacaksın ya da dövüşeceksin. Dövüşürsen 2 olasılık var ya kazanacaksın ya da bıçağı yiyeceksin. Yersen 2 olasılık var ya sakatlanacaksın ya da öleceksin ölürsen 2 olasılık var ya cennet ya cehennem.
Gece gece beynimi yaktın be kardeşim 😀

Hocam çocukla konuşurken biraz düzgün konuşun ve mecbur kalmadıkça kavgaya tutuşmayın böyle tipleri iyi bilirim böyle çingeneleri böyleleri tek gözükür ancak yakınlarda en az 1 Suriyeli bıçak taşıyan tanıdığı bulunur siz üzerine gidersiniz 8-9 kişi gelirler.
Düzgün konuşun dedim ancak çok da korkak gibi durmayın.
Bu arada 8-9 kişi veya bıçak olayı falan olursa direk kaçın erkeklik ayağına canınızdan olursunuz.

Hocam konuyu okumadım ama bıçak taşımak yasak diye biliyorum biber gazı tercih edilebilir bunun dışında kendinizi savunma olarak bir eylem içine girecekseniz karşı taraf yumrukla geliyorsa üzerinize siz bıçak çekerseniz yine siz suçlu oluyorsunuz ya da karşıda bıçak var sizde silah var(yoktur herhalde) siz silah çekerseniz yine siz suçlu oluyorsunuz diye biliyorum kendinizi savunmayı denklik esasına dayalı yapmanız gerekmekte diye okumuştum ama 5 sayfa yazmışlar illa birileri anlatmıştır bunları.

Yanlışsam düzeltin doğrusunu öğreneyim.

Hocam kız arkadaşınız mı kavga etmenizi istiyor, yoksa siz mi istiyorsunuz?

Ben istiyorum sanırım benim ailevi değerlerime dinime sövdüler kız arkadaşımı gecenin üçünde rahatsız ettiler sinir krizi geçirttiler belki dayak yerimde o çocuğu indiricem.

Ayrıca kız arkadaşının 7. sınıflarla ne işi varmış mahalleden geçerken dadandılarsa git harca gelde onlarla konuşup olay patladıysa karışma derim.
Eski okulundan.

Ben istiyorum sanırım benim ailevi değerlerime dinime sövdüler kız arkadaşımı gecenin üçünde rahatsız ettiler sinir krizi geçirttiler belki dayak yerimde o çocuğu indiricem.
Kanka ben hala şuna takıldım 7. Sınıf 12 13 yaşında çocukdan bahsediyorsun biz o yaşta parkta oyun oynuyorduk ne alaka bıçak vs. 12 13 yaşında tabiri caizse velet bıçak nedir onu bilir mi acaba ? Neyin kız arkadaşı neyin kavgası bu yaşta

Herkes böyle değil işte hocam kahpe çok. Bende boş gezerim Allah'a şükür güveniyorum yumruğuma ancak karşıdaki yaratık bir anda çıkartır saplarsa hayatım kayar Allah muhafaza dikkat etmek lazım ilk vuran kazanır baktın ki sıkıntı çıkacak, daha başlamadan yapıştır 2 tane yüzüne sonrası sende zaten.
hocam Çocuğu müstakbel eşim yaparım teke çıkarsa da kalabalık olurlarsa bu çalışmaz.

Gitmemek en mantıklısı. Ama illaki gidecekseniz korkutmalık büyük bir bıçak alın. Onlar eline alırsa siz de alın ve yavaşça uzaklaşın.

Kanka ben hala şuna takıldım 7. sınıf 12 13 yaşında çocukdan bahsediyorsun biz o yaşta parkta oyun oynuyorduk ne alaka bıçak vs. 12 13 yaşında tabiri caizse velet bıçak nedir onu bilir mi acaba? Neyin kız arkadaşı neyin kavgası bu yaşta.

Hocam bende öyledim 2-3 sene önce bu çocuk geliyor bana racondan bahsediyor. Ağıza alınmayacak küfürler ediyor olayı anlatıyorum kardeşim bulaşma diyorum hala küfür ediyor tam cahil bu büyüyünce vatana millete hayırlı bir insan olmaz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı