Kavgada ortamında bulunup karışmayanla uğraşırlar mı?

615069

Decapat
Yarım saat önce falan malum mahallenin kekolarıyla kavgaya girdik. Ben kavgada yoktum aslında olayı özetleyeyim; biz 6 kişiydik caminin önünde oturuyorduk. 2 tane keko geçti sürekli buraya bakıyorlardı falan sonra sola dönerken bizim bir arkadaş yürüyüşlerini taklit etti ve bu ne oğlum falan yaptı. Soldaki kekolar da duydu geldi bize hesap falan sordu kavga edeceklerdi bizim arkadaşla sonra arayı düzelttik falan. Caminin önünden ayrıldık yürüyorduk eve giderken yine gördük onları bu sefer yanındaki arkadaşa gel gel yaptılar bu sefer 2 kişi çağırdılar orada mahallenin büyük abilerinden birini çağırdılar. Düzgünce konuşacaklarını sandık konuşuyorlardı sonra bir anda tekme attı bizim arkadaşlara bizim arkadaş da durmadı ve kardeşi de aynı şekilde (ikisi ikiz) dövüştüler birbirleriyle bizim arkadaş güçlü olduğu için fiziksel olarak falan yapılı yani spor yapıyor vb... Büyük olanı altüst etti diğer arkadaş da 3 kişiyle uğraştı o sırada abiler ayırdı falan biz de tedirgin bir şekilde durak bekledik bayağı ilerledikten sonra. Ben olayda sadece duruyordum orada 2 kişi dövüştü bizden. Ben merak ediyorum benim imajımı hatırlayıp benimle uğraşırlar mı diye sizce bir şey olur mu? Çünkü boyumun uzun olması falan akılda kalıcı olabilir onlar için.

Konuyu bu kadar neden uzun uzadıya yazdınız hocam kısacık sorup geçmelisiniz, polise gidin verin yüzlerini o 2 kişinin iyi sosyaller.
Hocam sinirlerime hakim olamadım kusura bakmayın. Polise vermenin bir çözüm olacağını düşünmüyorum zaten başka bir mahallede bunlar biz de başka yerde oturuyoruz ters düştük işimiz olmaz bunlarla. Vallahi şunlara çin işkencesi yapsam gram göz yaşlarına bakmam gram üzülmem o kadar diyorum.

Yanlarında dolaştığın için sıkıntı olabilir. Bu tip hayvanlara konuşmayla veyahut polise vermeyle düzelmezler. Yalnız dolaşmamaya bak veya yanında bir şeyler taşı korkutma amaçlı yani yarın ne yapcakları belli değil

Yanlarında dolaştığın için sıkıntı olabilir. Bu tip hayvanlara konuşmayla veyahut polise vermeyle düzelmezler. Yalnız dolaşmamaya bak veya yanında bir şeyler taşı korkutma amaçlı yani yarın ne yapcakları belli değil
Hocam bizim bunlarla bir işimiz yok ama tavsiyeniz için teşekkürler. Yani o kadar özür diledik yine uğraştılar. Arkadaşın da suçu var ama niye bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum. Bunlar unutmaz gibi bir de benim arkadaş orada sinirden küfür etti onlara ailevi. O yüzden sıkıntı yani. Biz kavgaya karışmadık ama patlayabilir bize de. Arkadaşın üstündeki tişört yırtıldı. Allah'tan bıçak falan taşımıyorlardı ama arkadaş abilerini fena dövdü yani 4 5 tane yumruk attı fena bir şekilde. Bunlar zaten bileklerine güvenmiyorlar anca elindeki aletlere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı