Bende "ban" yedim.Kendimi açıklarım. Troll değilim. Gerçekten ciddi açtım konuyu. Çok mesaj var. Hangisini açıklayı?
Bende "ban" yedim.Kendimi açıklarım. Troll değilim. Gerçekten ciddi açtım konuyu. Çok mesaj var. Hangisini açıklayı?
"Sosyal ne durumda?" dediğiniz cümlenizde belirtili isim tamlamasını yanlış ek ile kullandığınız ve gizli özneyi yanlış kullandığınız için 1.5 aylık nur topu gibi bir ban sizi bekliyor.Şu konuya da gerçekten onay veriyorsunuz ya sevgili moderatörler hayret ediyorum. Sosyal ne durumda? Cidden akıl alır gibi değil. (Banlayabilirsiniz mesajımdan dolayı)![]()
Niye sana fokus yapayım kanka?@885108 adama trollcü diye iftira atıyorsun bana mı takılıyorsun?(!)
Hocam sizde ban yersiniz öyle demeyin."Sosyal ne durumda?" dediğiniz cümlenizde belirtili isim tamlamasını yanlış ek ile kullandığınız ve gizli özneyi yanlış kullandığınız için 1.5 aylık nur topu gibi bir ban sizi bekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.