Kavgada rezil olunca ne yapılır?

Eriqa

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
325
Yer
İzmir
Merhaba. Bugün yaşadığım bir olayı anlatayım. 8. sınıfım. Okul bitti eve gidiyordum, 2 çocuğun biri birbirlerine su atıyordu. Zaten okulda en çok sinir olduğum kişiler. Sonra birisi beni kendine siper etti ben de bana dokunmasını istemediğim için elini çektim sonra "Hayırdır sen?" dedi. Sonra vurmaya başladı. İlk önce gözlüğüm yere düştü hatta camı çıktı, üstünlük ondaydı bu arada sürekli o yumruk atıyordu. Ben daha önce hiç kavga etmediğim için dövüşmeyi bilmiyordum. Bayağı bir bana vurduktan sonra ayırdılar bizi. Ondan sonra bizim sınıftaki kızlar bana gülmeye başladı, bayağı gururum kırıldı eve gidince de ağladım. Şimdi ben yarın utancımdan nasıl okula gideceğim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Utanacağın bir durum yok. Kavga etmenin herhangi bir olumlu yanı, kişiyi güçlü gösterme durumu olamaz. Henüz ergen olduğunuz için gücün kavga ile gösterileceğini, kavga etmenin matah bir şey olduğunu düşünebilirsiniz. Sen kendinden emin yürü. Bırak kavga etmek isteyen işine baksın.
 
Bu yazdığım biraz kötü örnek olarak anlaşılacak ama asla şikayet falan etmeyin üstünüze daha çok gidip hayattan soğuturlar. Direkt bir boks kursuna kayıt olup 3 ay falan yapın 3 ayda bayağı dövüşmeyi öğrenirsiniz sonra bulun o çocuğu okul çıkışı herkesin gözü önünde dövün. O size gülen kızlardan hayır gelmez zaten onları kafanıza takmayın liseye geçince zengin çocuk bulma arayışına girer onlar.
 
Okula ve polise gideceksin. O yaşta öğrensinler serseriliğin kötü bir şey olduğunu. Hafife almayın, peşini bırakmayın. Farkındayım söyleyince kolay geldiğini, ancak yaptıklarının yanlış olduğu öğrenmeliler. He bazı polis karakolları maalesef haklıyı haksız yapar. Daha büyük bir karakol, merciye gitmeniz daha iyi olur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı