5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 25 Ekim 2013 #31 Oğuz Can Çıtak dedi: Neyse çözdüm işi. Kavga felan kalmadı ama tavsiyeler için sağolun. Aklımın bir köşesinde olacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Çözümü yazmamak ceza nedenidir
Oğuz Can Çıtak dedi: Neyse çözdüm işi. Kavga felan kalmadı ama tavsiyeler için sağolun. Aklımın bir köşesinde olacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Çözümü yazmamak ceza nedenidir
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2013 #32 Ankara' da olsaydın gelirdim dostum yardıma. Hatta senin eline sıcak sudan soğuk suya bile sokmazdım, sen kenarda beklerdin 2 dk ben hallederdim her şeyi Yanına şunlardan birini al, garanti olsun
Ankara' da olsaydın gelirdim dostum yardıma. Hatta senin eline sıcak sudan soğuk suya bile sokmazdım, sen kenarda beklerdin 2 dk ben hallederdim her şeyi Yanına şunlardan birini al, garanti olsun
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2013 #33 Sen diğer tavsiyeleri unut direk beni dinle. Al bir 3310 adamın katili olursun
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2013 #34 Tavsiyeler verilmiş. Yıllardır forumlardayım ilk defa böyle bir öneri isteyen gördüm... Kavgayı erkek gibi yapacaksan eşit olacaksın. Yani göz yaşartıcı sprey, bıçak vs. olmayacak. Arkadan vurmayacaksın. Kavganın da bir adabı var.
Tavsiyeler verilmiş. Yıllardır forumlardayım ilk defa böyle bir öneri isteyen gördüm... Kavgayı erkek gibi yapacaksan eşit olacaksın. Yani göz yaşartıcı sprey, bıçak vs. olmayacak. Arkadan vurmayacaksın. Kavganın da bir adabı var.