Kavisli monitör vs düz monitör

Küçük kavisli benim gözlemime göre iş yapmıyor. Eğer 27" aşağısı alınacaksa düz alınmalı ufacık ekranda neyin kavisi? Onun amacı zaten içindeymiş gibi hissettirmek o şekilde kullanabilmek için büyük olması gerekiyor panel boyutunun. Kullanan da var küçük curved ama ben kendi fikrimi belirttim.

Kavisli ekranın avantajını görmediğim ve saçma bulduğum için düz. Ayrıca CS:GO oynarken kavislide sağdan sola bakana kadar ölüyorum.

Şahsi fikrim Kavisli daha güzel. Geniş izleme alanı sayesinde daha gerçekçi bir deneyim sağlıyor.

Recep Baltaş yazmadan önce düz, yazdıktan sonra kavisli yazmaya başlamış herkes.
Bana sorarsan arada fazla fiyat farkı yok ise kavisli eğer var ise düz.

Ben çok uzun süredir kavisli monitör kullanıyorum ve 2k düz bir panele geçiş yaptım nedense bana sağ ve sol köşeler eski ekranıma göre sanki bakmaktan zorlanıyormuşum hissi yaratıyor eski curved da daha rahat görüntü açım vardı. Belki de ben öyle hissediyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…