Kavisli monitörler niye daha ucuz?

• Konuyu başlatan Kefme
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.330
Hangi model de bu sorunla karşılaştınız hocam?
Ben karşılaşmadım. Kavisli monitör daha tam anlamıyla gelişmediği için bu gibi sorunlar olabiliyor. Model olarak bakmak daha doğru olur.

@tonbaligi Herkese kızgın atmaya devam ederseniz ifade banı yemeniz olası.
Çoğu yanlış bilgilendirmiş. Bende kızgın attım bir problem varsa paylaşın bende öğreneyim?

Kavisli monitörler daha iyi. FPS oynuyorsanız daha geniş bir görüş açısı sağlıyor. Yani ben fiyat açısından daha ucuz olduğunu bilmiyordum. En azından 200-300 TL fark etmez. Maksimum 100 TL fark eder.

Çoğu yanlış bilgilendirmiş. Bende kızgın attım bir problem varsa paylaşın bende öğreneyim?

Kavisli monitörler daha iyi. FPS oynuyorsanız daha geniş bir görüş açısı sağlıyor. Yani ben fiyat açısından daha ucuz olduğunu bilmiyordum. En azından 200-300 TL fark etmez. Maksimum 100 TL fark eder.
Profesyonel oyuncular için değil. CS:GO için TN panel en az 144hz bir monitör gereklidir ve TN paneller düz olmak zorundadır. FPS oyunları da profesyonellik gerektiren oyunlardır bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı