Kawasaki'nin piyasası var mı?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Kawasaki'nin bir modelini almayı düşünüyorum. Tabii ki amacım al-sat tarzı bir şey değil, aksine uzun süre kullanacağım ama olurda bir gün satabilme ihtimaline karşın piyasasını da araştırıyorum. Sarı sitede vs. genel olarak Kawasaki motorların piyasası yok gibi. Kawasaki çok kaliteli bir marka, seveni vs. de çok elimde kalacağını düşünmüyorum ama genelde üst segment modelleri olduğu için durumu iyi olan insanların tercihi oluyor ve onlarda genelde sıfırını tercih ediyorlar. Kawasaki'nin super sport bir modelinin elimde kalma imkanı var mı?

Kawasaki'nin bir modelini almayı düşünüyorum. Tabii ki amacım al-sat tarzı bir şey değil, aksine uzun süre kullanacağım ama olurda bir gün satabilme ihtimaline karşın piyasasını da araştırıyorum. Sarı sitede vs. genel olarak Kawasaki motorların piyasası yok gibi. Kawasaki çok kaliteli bir marka, seveni vs. de çok elimde kalacağını düşünmüyorum ama genelde üst segment modelleri olduğu için durumu iyi olan insanların tercihi oluyor ve onlarda genelde sıfırını tercih ediyorlar. Kawasaki'nin super Sport bir modelinin elimde kalma imkanı var mı?

Kawasaki sahibiyim. Japon'un her türlüsü satar bu ülkede. İtalyan motorları gitmez pek. Alacaksan Yamaha Suzuki Honda ve Kawasaki'den şaşma.

Modeline göre de değişir aslında. Mesela bi' Versys 650'nin piyasası diğer Kawasaki'lere göre daha iyidir. Ama asıl önemlisi Kawasaki sağlamlığıdır.

Bence Kawasaki'nin Türkiye'de diğer japonlardan az satmasının en büyük sebebi distiribitörü ve saçma sapan servisleri. Keşki diğer japonlar(honda-yamaha) gibi kendileri gelseler de bizi şu saçma distribütörlerle ve servislerle uğraştırmasalar.

Kawasaki sahibiyim. Japon'un her türlüsü satar bu ülkede. İtalyan motorları gitmez pek. Alacaksan Yamaha Suzuki Honda ve Kawasaki'den şaşma.
Ben de Japon seviyorum hocam. Zaten Kawasaki dışında düşündüğüm tek motor Yamaha şuanda. Hazır kullanan biri görmüşken sormak isterim. Parçaları inanılmaz pahalı diyorlar, öyle mi gerçekten?

Modeline göre de değişir aslında. Mesela bi' Versys 650'nin piyasası diğer Kawasaki'lere göre daha iyidir. Ama asıl önemlisi Kawasaki sağlamlığıdır.

Bence Kawasaki'nin Türkiye'de diğer japonlardan az satmasının en büyük sebebi distiribitörü ve saçma sapan servisleri. Keşki diğer japonlar(honda-yamaha) gibi kendileri gelseler de bizi şu saçma distribütörlerle ve servislerle uğraştırmasalar.
Super sport modellerini düşünüyorum, Ninja serisinden.
Çok piyasasının olmaması da aslında fiyat olarak biraz aşırıya kaçıyor bence. İnsanlar genelde 400-500 bin Kawasaki'ye vereceklerine 300 bin gibi rakamlara Yamaha, Honda vs. tercih ediyorlar doğal olarak ki ben de Yamaha da düşünüyorum ayrıyeten.

Ben de Japon seviyorum hocam. Zaten Kawasaki dışında düşündüğüm tek motor Yamaha şuanda. Hazır kullanan biri görmüşken sormak isterim. Parçaları inanılmaz pahalı diyorlar, öyle mi gerçekten?

Super sport modellerini düşünüyorum, Ninja serisinden.
Çok piyasasının olmaması da aslında fiyat olarak biraz aşırıya kaçıyor bence. İnsanlar genelde 400-500 bin Kawasaki'ye vereceklerine 300 bin gibi rakamlara Yamaha, Honda vs. tercih ediyorlar doğal olarak ki ben de Yamaha da düşünüyorum ayrıyeten.
Ben de şu an yamaha kullanıyorum. Bir sonraki motorum için kawasaki z900rs ve bmw r nine t arasında gidiyorum ama daha vakti olduğu için çok kafa yormuyorum. O zamanki şartlarda hangisi önüme daha iyi fırsatla çıkarsa onu alırım.

Ben de Japon seviyorum hocam. Zaten Kawasaki dışında düşündüğüm tek motor Yamaha şu anda. Hazır kullanan biri görmüşken sormak isterim. Parçaları inanılmaz pahalı diyorlar, öyle mi gerçekten?

Super Sport modellerini düşünüyorum, ninja serisinden.

Parça fiyatları modele göre değişkenlik gösteren bir durum Kawasaki'de. Ama genel olarak Suzuki Yamaha ne ise Kawasaki'de de durum aynı. Kawasaki'de parça sıkıntısı da yok bu arada. O geçmişte yaşanan sorunlar çözüldü. Şu an tercih edilebilir mi? Evet tercih edilebilir. 2.el konusunda Yamaha'yı 1 haftada satarsın Kawasaki'yi 2 haftada satarsın. Ama satarsın. Kawasaki ve Suzuki'nin hayranı ve alıcı kitlesi başkadır. Japon olduktan sonra baktığın markalar da hiçbir sorun yaşamazsın.

Selam. Çok uzun süredir girmiyorum o foruma. Technopat daha efektif, üyeleri daha saygılı ve forum çok daha profesyonel yönetiliyor. Tam forum ruhunu burada bulduğum için farklı forumlarda artık yazmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı