TikTok hesabımın sıfresını falan maılını falan kaybettım. Nasıl hesabı kapattırabılırım?
TikTok destek üzerinden iletişime geçin, ben şöyle yapıyorum genelde,
Yeni hesap açıyorum, destek bölümünden bilet açıyorum, hesabın senden. Hangi telefonda kullanıldığı? En son nerede kullanıldığı? Hesabın giriş tarihi gibi sorular soruyorlar gerekli soruları cevaplarsan kapatırlar, uğraşırsan geri bile alırsın.
Gerı almasında degılım de en son hangı telefonda acık oldugunu falan hatırlıyorum da tamamen soruları hatırlamıyorum nasıl destek acabılırm?
Sorun bildirin | TikTok
www.tiktok.com
Destegı gonderdım inşallah bakarlar.
Çözüme ulaşırsanız çözüm olarak işaretlerseniz sevinirime-postanıza feedback olarak geri gönderiliyor, İngilizce yazmanız daha iyi oluyor biraz geç oldu ama olsun.
Herhangi bir sorun olmaz, zaten kendi e-postanızı yazmanız gerekiyordu, konuyu yeterlice açıkladıysanız sorun olmaz.TR yazdım ama e-posta kısmına gerı donus ıcın kendı e-posta mı yazdım sorun olur mu bu 2sındede? Zaten ıletısım e postası yazıyordu
TR yazdım ama e-posta kısmına gerı donus ıcın kendı e-posta mı yazdım sorun olur mu bu 2sındede? Zaten ıletısım e postası yazıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.