Umudunuz düne göre biraz azalmış olabilir ama komple yitirmeyin hocam umudunuzu. Sonuçlar kesin olarak açıklanmayana kadar umudunuzu yitirmeyin. Zor bir savaş veriyoruz mental olarak çökmeniz hem sizin, hem ülkemiz için doğru olmaz.
Umarım ama şu seçimde gördüğüm tek şey kazanmamızın kolay olmayacağı. Kemal dede yanlış seçimdi. İttifakları yanlıştı.
%2 oy alan zafer partisi meclise giremedi diye biliyorum ama deva + saadet + gelecek partileri resmen %2 oy alamadan 35 vekil çıkardı... Fıkra bu kadar. Daha iyi ittifaklar daha lekesiz isimlerle bu seçim alınabilirdi.
Evet başa dönüyorum. Kemal kılıçdaroğlu ADAY OLMA!
Kemal Bey en başından gereksiz insanları doldurdu masaya, şimdide kendi listesinden meclise millet vekili soktu. İğrenç bir durum, plansızlığın cezasını şuan 2. turda seçmeni küstürmekle ödeyebilir. Öncelikle bunu hedefleyip sonradan Sinan Oğan'ı kazanmayı düşünebilir. Ancak başaramazsa Erdoğan'ın en kolay seçimi olacaktır. Bu sefer gerçekten %60 seviyelerini görebilir...
Bir aralar 10 milyon dendi, sonradan İmamoğlu 7.5 milyon dedi ama fark hala aynıydı. Tabi resmi olarak nedir henüz bilemiyoruz. Çok büyük ihtimal değişiklik göstermez.
Oğan'ın hdp ile aynı safta birisine destek vereceğini düşünmek hayalperestlik olur. Hüda Par'da aynı şekilde. İki taraf ile görüşüp arasına mesafe koyan tarafa destek vereceğini düşünüyorum.
Kaybedilen bir şey yok. Seçim sonuçlarına bakacak olursak muhafelet genel olarak oyunu arttırmıştır ve çoğunluk haline gelmiştir. Sadece Kılıçdaroğlu açısından bakıp hata yapmayın.
Kaybedilen bir şey yok. Seçim sonuçlarına bakacak olursak muhafelet genel olarak oyunu arttırmıştır ve çoğunluk haline gelmiştir. Sadece Kılıçdaroğlu açısından bakıp hata yapmayın.