Kaybetmedik

Arkadaşlar itirazlar devam mı ediyor ilk turda bitirme şansımız var mı bu arada moral bozmanın yeri zamanı değil hep beraber birlik olalım.

Maltepe belediye başkanı:
Burada 1087 sandık var. 220'si girildi hala girilmeyen sandıklar var.

Ben Maltepe de oturuyorum Maltepe Full CHP bilginize orada AKP'ye oy çıkmaz bende Kemal'e verdim zaten.

Acaba Sinan Oğan, kitlesine oy vermeyin veya istediğinize oy verin diyebilir mi diye düşünüyorum.

Ben de kılıçdaroğlunun kazanmasından yanaydım fakat seçim gitti gibi gözüküyor. AKP ve ortakları en son baktığımda ittifak olarak 320'ye yakın milletvekili çıkarmıştı şu an artmış da olabilir. Şu saatten sonra kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığını kazansa bile bir şey değişmeyecektir, iş İBB meclisindeki gibi inada binecektir.

Biraz daha açabilir misiniz hocam?
2018'de Erdoğan, muhalefetin tamamından daha fazla oy almıştı fakat bu seçimde öyle olmadı. Muhalefetin iki adayı yani Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan hatta Muharrem İnce'nin toplam oyları çok daha fazla. Karamsar olmaya gerek yok.

Screenshot (172).png

Arkadaşlar itirazlar devam mı ediyor ilk turda bitirme şansımız var mı bu arada moral bozmanın yeri zamanı değil hep beraber birlik olalım.
Hâlâ kazanma ihtimali var, ama itirazlar devam ediyor. Çankaya gibi CHP'li kesimler hâlâ verilere girilmedi.

Arkadaşlar hiçbir şey bitmedi ve kesin bir açıklama gelmedi. Yani kaybetmedik merak etmeyin. Kaybettik diye de gezmeyin çünkü istedikleri bu zaten, bizi yıldırmaya çalışıyorlar, umudumuzu keselim ve sandıkları bırakıp 2.tur oy vermeyelim diye uğraşıyorlar. Çünkü farkındalar zor durumdalar. Bu algılara kanmayın ve umutsuzluğa kapılmayın.

Bazıları "adam %49 ile önde nasıl zor durumdalar?" diyebilir. Cevabı basit. Sandıklar açıldı ama oyların sayımı bitmedi, henüz daha sayılmayan milyonlarca oy olduğu söyleniyor. Neden bitmedi? Çünkü AKP düzenli olarak itiraz ediyor ve oylar yeniden sayılıyor. Peki neden itiraz ediyor? Çünkü o bölgelerde CHP çoğunlukta ve oralar grafiğe geçerse yüksek bir ihtimalle Kemal ilk turu önde bitirecek ve böyle olursa psikolojik oyunlar oynayamayacaklar. Yani şu an Erdoğan'ın farkla önde olmasının tek sebebi manipülasyon için oylara itiraz edilmesi. Sizce Erdoğan burada çoğunlukta olsa itiraz ederler miydi?

Merak etmeyin ne olursa olsun bütün bu hile hurdaya rağmen seçimi kazanacağız. 2.turda oğan da destek verirse kaybedeceğimize ihtimal vermiyorum.

"Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak,
Unutma; aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak."
-Nazım hikmet.

Tamam. 2. turda aldık atıyorum. Millrtvekilini nə yapacağız?

Hâlâ kazanma ihtimali var, ama itirazlar devam ediyor. Çankaya gibi CHP'li kesimler hâlâ verilere girilmedi.

Bunu görebileceğimiz ya da takip edebileceğimiz bir platform var mı? Canlı yayınlara bakıyorum bununla alakalı bilgi yok hiç. Ve bu oy grafiği geceden beri aynı hiç değişmemiş. Geceden beri uyumadım çünkü takip ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı