onursdogqn
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, geçen perşembe akşamı telefonumu kaybettim. Aradığımızda hala bugün bile çalıyor, yani telefonum çalınmadı ve bulunduğu yerde yatıyor gibi görünüyor. Ancak o gün çok fazla yer gezmedik ve her yeri aradık ama bulamadık. iPhone "bul" konumum kapalı ve ICloud'a giremiyorum. İki faktörlü doğrulama kodu gerekiyor, fakat telefon numaramı değiştirdiğim için 7 gün beklemem gerekiyor. Polis, IMEI numarasını istedi, ancak telefon ikinci el olduğu için kutusu ve faturası yok. IMEI numarasını sadece ICloud'tan görebiliyorum ama oraya da şu an giremiyorum, o yüzden giriş yapmak için birkaç gün beklemem gerekiyor.
Son olarak, telefonun son konumunu bulabilecek birisi var mı? Telefonum hala aynı yerde olabilir çünkü çalıyor ama açan yok. AVM'de oturuyorduk, birkaç gündür sorduğum kimse bir şey söylemedi. Yardım edebilecek birisi varsa sevinirim, ben de bulana yardımcı olurum. Polisler IMEI üzerinden tam konumu bulabilir mi? Telefonum çalınmadığı için elime geçme ihtimali var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum.
Son olarak, telefonun son konumunu bulabilecek birisi var mı? Telefonum hala aynı yerde olabilir çünkü çalıyor ama açan yok. AVM'de oturuyorduk, birkaç gündür sorduğum kimse bir şey söylemedi. Yardım edebilecek birisi varsa sevinirim, ben de bulana yardımcı olurum. Polisler IMEI üzerinden tam konumu bulabilir mi? Telefonum çalınmadığı için elime geçme ihtimali var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum.