Kaybolan telefon numaradan bulunur mu?

onursdogqn

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, geçen perşembe akşamı telefonumu kaybettim. Aradığımızda hala bugün bile çalıyor, yani telefonum çalınmadı ve bulunduğu yerde yatıyor gibi görünüyor. Ancak o gün çok fazla yer gezmedik ve her yeri aradık ama bulamadık. iPhone "bul" konumum kapalı ve ICloud'a giremiyorum. İki faktörlü doğrulama kodu gerekiyor, fakat telefon numaramı değiştirdiğim için 7 gün beklemem gerekiyor. Polis, IMEI numarasını istedi, ancak telefon ikinci el olduğu için kutusu ve faturası yok. IMEI numarasını sadece ICloud'tan görebiliyorum ama oraya da şu an giremiyorum, o yüzden giriş yapmak için birkaç gün beklemem gerekiyor.

Son olarak, telefonun son konumunu bulabilecek birisi var mı? Telefonum hala aynı yerde olabilir çünkü çalıyor ama açan yok. AVM'de oturuyorduk, birkaç gündür sorduğum kimse bir şey söylemedi. Yardım edebilecek birisi varsa sevinirim, ben de bulana yardımcı olurum. Polisler IMEI üzerinden tam konumu bulabilir mi? Telefonum çalınmadığı için elime geçme ihtimali var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum.

Son sinyal alınan yerden telefon bulunabilir. Hem polis hem de operatörle iletişime geçtiniz mi?

Hattımı artık baska telefona tasıdım. Ondan eskı telefondakı bloke oldu. Polise de gıttım IMEI'sını verdım hiç umursamadılar bıle. Sonra nasıl bulucaksını konumdan falan mı dedım yok dedı. Zaten dedı senın dedıgın gıbıyse bulunmaz dedı. Yanı calınması lazım gıbı dedı ama benım telefonum hala bir yerde yatıyor. Her yeri de aradık bulamadık. Acaba cope falan mı gıttı de kımse de bulmadı.

Hattımı artık baska telefona tasıdım. Ondan eskı telefondakı bloke oldu. Polise de gıttım IMEI'sını verdım hiç umursamadılar bıle. Sonra nasıl bulucaksını konumdan falan mı dedım yok dedı. Zaten dedı senın dedıgın gıbıyse bulunmaz dedı. Yanı calınması lazım gıbı dedı ama benım telefonum hala bir yerde yatıyor. Her yeri de aradık bulamadık. Acaba cope falan mı gıttı de kımse de bulmadı.

Bizim okulda bir kızın telefonu masasından çalındığında polisler o gün son sinyalin okuldan geldiğini tespit edebilmişti. O yüzden düşündüm. Muhtemelen birilerinin erişemediği bir koltuk arkası ya da mazgal gibi öyle bir yerlere düştü. Ben başka karakola falan gidin derim. Operatör de son sinyal için destek olabiliyor mu bir bakın.

Bizim okulda bir kızın telefonu masasından çalındığında polisler o gün son sinyalin okuldan geldiğini tespit edebilmişti. O yüzden düşündüm. Muhtemelen birilerinin erişemediği bir koltuk arkası ya da mazgal gibi öyle bir yerlere düştü. Ben başka karakola falan gidin derim. Operatör de son sinyal için destek olabiliyor mu bir bakın.

Baska bır karakole gıtmeyı deneyecegım bir de operatoru arayacagım bakalım ne sonuç çıkacak? İstese bulurlar ama ıste ıstemelerı lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı