Kayıpsız (Hi-Fi) müzik dinlemek için başlangıç seviyesi kulak üstü kablolu kulaklık önerisi

BnsnEge

Hectopat
Daha fazla  
Giriş seviyesi için minimum ne kadar tutmalıdır?

Bütçen aşağı yukarı ne kadar, dac/amp için ne kadar bütçe ayırdın.

Müzikleri hangi kaynaktan/servisten dinleyeceksiniz?

Superlux HD 681'in güncel fiyatı ne kadarsa o kadar.
Giriş seviyesi Hi-Fi kulaklık denince akla gelen ilk ürünlerdendir.

Bana kalırsa Apple EarPods bile kafi.

Bana kalırsa Apple EarPods bile kafi.
Hayrandım ilk çıktıkları zamanlarda fakat Hi-Fi için uygun değil. Planar sürücüler, dinamik armatürler, elektrostatikler derken bir sürü farklı seçenek var Hi-Fi ürünler arasında. Fiyatları da epey uçuk.

Hi-Fi kulaklık ile bitmiyor ki iş. Bunun daha DAC'ı veya Amfi'si falan da var... Anakartın jackı tamamen besleyemez Hi-Fi kulaklığı.

Planar ve elektrostatik sürücüler abartıldığı kadar yok emin olabilirsin, en temizi dinamik ve ba sürücüler ama ba sürücüler tek başına kullanıldığında güzel performans veremiyor.

Apple EarPods birkaç kez kullandım 3.5 ve ligthning versiyonunu, ileride Type-C modelini denemeyi de planlıyorum. Kulaklığın tiz performansı güzeldi ucuz chi fi ürünler gibi tize abanmiyorlar ses kalitesi için bass konusunda çok beklentideyseniz üzer ama silikonsuz olmasına rağmen hoş bir bass vardı. Ürün kolayca cebe atıp kullanabilirsiniz mesela ama biraz kronik sorunları vardır yeni üretimlerde hallettiler mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Müzikleri hangi kaynaktan/servisten dinleyeceksiniz?
Apple Music

Hi-Fi kulaklık ile bitmiyor ki iş. Bunun daha DAC'ı veya Amfi'si falan da var... Anakartın jackı tamamen besleyemez Hi-Fi kulaklığı.
Aslında amacım mobilde kayıplı sesten uzak en azından CD kalitesinde dinlemek. Basit beklentilerim var. Sanırsam bunun için DAC gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…