Kayıt yaptırmak için okula gidilir mi?

mkkadam

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 9. sınıfa geçtim. Babamın e-devletinden öğrenci belgesi sorgulamaya baktım ve şubem okul numaram vs. gözüktü. Altta 05/08/2025 tarihinden itibaren bu okula kayıt olmuştur tarzı bir şey yazıyordu ve kafam şu an biraz karışık. Benim okula kayıt için gitmem gerekiyor mu ve kayıt olmuş olsam da formayı nereden alacağım gibi bilgileri öğrenmek için yine de gideyim mi?

Okulunun aktif iletişim bilgileri varsa arayıp sorabilirsin forma işini. Tabi bazı okullar gelmeni şart kılıyor, bazıları bir süre idare edebiliyor. En iyisi irtibat numarasından arayıp sormak olacaktır.

Arkadaşlar ben 9. sınıfa geçtim. Babamın e-devletinden öğrenci belgesi sorgulamaya baktım ve şubem okul numaram vs. gözüktü. Altta 05/08/2025 tarihinden itibaren bu okula kayıt olmuştur tarzı bir şey yazıyordu ve kafam şu an biraz karışık. Benim okula kayıt için gitmem gerekiyor mu ve kayıt olmuş olsam da formayı nereden alacağım gibi bilgileri öğrenmek için yine de gideyim mi?
Okula kaydın tamamlanmıştır demektir, Yani en azından yeni okulunu bi görmen gerekir değil mi ? gidip bir ziyaret et ordaki görevlilere aklındaki soruları sor, forma ise okuluna sor sonrada okula en yakın giyim mağazalarından kıyafetini satın al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı