Critox Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 216 12 Temmuz 2022 #1 Dostlar selam, az önce bir kaykay satın aldım fakat taşıyabileceği kiloya dair herhangi bir ayrıntı verilmemiş. Ürünün linkini buraya koyuyorum, deneyimli olan veya böyle bir ürün kullanan arkadaşlar kaç kilo taşıdığını yazabilir mi acaba? Amazon.com.tr
Dostlar selam, az önce bir kaykay satın aldım fakat taşıyabileceği kiloya dair herhangi bir ayrıntı verilmemiş. Ürünün linkini buraya koyuyorum, deneyimli olan veya böyle bir ürün kullanan arkadaşlar kaç kilo taşıdığını yazabilir mi acaba? Amazon.com.tr
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 12 Temmuz 2022 #2 70 80 kilo birisini taşıyabilir diye düşünüyorum. Bende de Delta vardı buna benzer rahat taşıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS Critox Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 216 12 Temmuz 2022 #3 Megaton dedi: 70 80 kilo birisini taşıyabilir diye düşünüyorum. Bende de Delta vardı buna benzer rahat taşıyordu. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 85 kilo civarındayım, zaten öyle akrobatik hareketler için kullanmayacağım. Amacım sadece sürmek. Taşır diye ümit ediyorum. Artı 0 Eksi
Megaton dedi: 70 80 kilo birisini taşıyabilir diye düşünüyorum. Bende de Delta vardı buna benzer rahat taşıyordu. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 85 kilo civarındayım, zaten öyle akrobatik hareketler için kullanmayacağım. Amacım sadece sürmek. Taşır diye ümit ediyorum.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 12 Temmuz 2022 #4 Taşır hocam. Artı 0 Eksi