Kaykay sürmek zor mu?

485936

Hectopat
Geçen AVM'de dolaşırken kaykay gördüm küçük bir tane binmek istedim bindim fakat sürmesi çok zor. Tabii ilk sürüşte bir şey beklemiyorum ama denge ve sabır isteyen bir alet. Dengem iyi mi bilmiyorum ama telaşlanan birisiyim. Sizce kolay mı zor mu? Ortalama fiyatları nasıldır?

Geçen AVM'de dolaşırken kaykay gördüm küçük bir tane binmek istedim bindim fakat sürmesi çok zor. Tabii ilk sürüşte bir şey beklemiyorum ama denge ve sabır isteyen bir alet. Dengem iyi mi bilmiyorum ama telaşlanan birisiyim. Sizce kolay mı zor mu? Ortalama fiyatları nasıldır?
Telaşlanan biriysen alışman zor olacaktır.Fiyatları ise değişir tabiiki ama ortalama 500 civarıdır.

Telaşlanan biriysen alışman zor olacaktır.Fiyatları ise değişir tabiiki ama ortalama 500 civarıdır.
Aslında sitenin bir odası var orası kilitli ama onun içinde 1-2 tane kaykay var bizde olan eski bir şeyler. Belki onlarda denerim ama bilmiyorum. Maalesef istemeden telaşlanıyorum yanlış giden bir şey olunca.

Skate'in birçok çeşiti var. Popscale, surf, downhill, long vs. vs.

SK8 zamanlarımdan kalan bilgilerimle önerilerim şunlar olacaktır:

1- kesinlikle ama kesinlikle öğrenme sürecin için kask, dizlik ve kolluk tak. Düşe kalka öğreneceksin ve düşmekten korktuğun sürece de ne yaparsan yap süremezsin. Keyif alamazsın.
2- Delta, triathlon gibi çöp bir ürünle başlama, bu sürecini daha da zorlaştıracaktır. Dönmez, itersin gitmez, yamulur, kırılır, tekerler ezilir vs. " gang 8.0 marble whıte Complete " gbi bir ürünle başla veya benzeri ikinci el ürünle.
3- silikon tekerden uzak dur.
4- tiny plastik ürünlerden uzak dur. 8'lik bir deck öğrenmek için iyidir.

Skate'in birçok çeşiti var. Popscale, surf, downhill, long vs. vs.

SK8 zamanlarımdan kalan bilgilerimle önerilerim şunlar olacaktır:

1- kesinlikle ama kesinlikle öğrenme sürecin için kask, dizlik ve kolluk tak. Düşe kalka öğreneceksin ve düşmekten korktuğun sürece de ne yaparsan yap süremezsin. Keyif alamazsın.
2- Delta, triathlon gibi çöp bir ürünle başlama, bu sürecini daha da zorlaştıracaktır. Dönmez, itersin gitmez, yamulur, kırılır, tekerler ezilir vs. " gang 8.0 marble whıte Complete " gbi bir ürünle başla veya benzeri ikinci el ürünle.
3- silikon tekerden uzak dur.
4- tiny plastik ürünlerden uzak dur. 8'lik bir deck öğrenmek için iyidir.
Kaskı bulabilir miyim bilmiyorum ama dizlik, kolluk, eldiven bulabilirim. Düşmekten çok korkmuyorum çok yüksek olmadığı sürece ama kafamı vurmaktan korkarım o yüzden düşerken hep kafamı önde tutarım. Teşekkürler tavsiye için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı