Kaykay tecrübelerim

• Konuyu başlatan SHYN1E
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 9.950
U Knk ben önceden bisiklet ve pateni profosyonel olarak kullandım kaykaya geçmeyi şuanda düşünüyorum uyguna başlangıç lazım tekte kirilmiyacak bı tane uygun lazım ama
U
Knk ben önceden bisiklet ve pateni profosyonel olarak kullandım kaykaya geçmeyi şuanda düşünüyorum uyguna başlangıç lazım tekte kirilmiyacak bı tane uygun lazım ama
Ama hem yol hemde haraket için kullanacak haraket fazla yapmam öyle

Yukarıda cevap verdim hocam.

Yok Hocam çok zor, genellikle dönmüyorlar ya da üstüne binince tahtasının aşağı doğru eğildiğini gözlemliyorsunuz, tavsiye etmem.
Hocam, konuyu hortlatıyorum ama ben de bir kaykay almaya karar verdim. Sizin attıklarınızdan birini almalı mıyım, yoksa illa

şöyle profesyonel kaykaylar mı almam gerekiyor? Çünkü:
Çoğu izlediğim video da böyle kaykayların alınmamasının gerektiğini, başta iyi fakat sonradan kırılacağı ve boşa para harcanacağını söylüyorlar, (Ve izlediğim bir YouTuber daha önce aldığı böyle kaykayların parçalandığını ve ondan sonra profesyonel kaykaya geçtiğini söylüyordu.)
sizce ne yapmalıyım?
Böyle giderse eğer bisiklet almayı düşünüyorum.

Gang harika bence hocam.Yeni başlıyorsan öneririm ama yağmurda kullanma.

Merhabalar hocam, bana kalırsa bu kaykayı almayın, neden diyeceksiniz çünkü kaykay zor bir spor, ilginiz geçer, düşmekten sıkılırsınız, kullanmazsınız. Boşu boşuna 2. El niyetinden satarsınız, bence almayın ama kaykay iyi gibi görünüyor. Eğer eminseniz güzel bir model.

Gang harikadır sarcaksa alabilir.

Ben yeni başlamak istiyorum. Ulaşım için kullanacağımı pek sanmıyorum ama düz zemin bulursam neden olmasın. Bir de uygun fiyatlı olursa tadından yenmez bir kaykay önerebilir misiniz hocam.

Ben yeni başlamak istiyorum. Ulaşım için kullanacağımı pek sanmıyorum ama düz zemin bulursam neden olmasın. Bir de uygun fiyatlı olursa tadından yenmez bir kaykay önerebilir misiniz hocam.
hocam 60 kilo altı gang öneririm ama pahalı benim yöneleceğim kaykay ise horn ama sizin için değil düz sürecekseniz gang alın ama hareket yapacaksanız 60 kilo altıysanız alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…